Britania ca Titanicul. Nu cunosc, dar sînt pentru

  1

  caroline_flintDomnişoara din dreapta nu este un model care prezintă moda pardesielor galbene. Este ministrul european din guvernul laburist al lui Gordon Brown. Ministrul răspunzător de relaţia cu Europa. Se numeşte Caroline Flint şi are un zîmbet cuceritor care se asortează superb cu pardesiul… taiorul? haina cu bumbi mari? greu de spus, dar îi vine ca turnată, iar puloverul negru cu gît stil rollover propune un contrast sobru pentru reliefarea trăsăturilor faciale luminoase şi ferme, într-o combinaţie de tinereţe şi experienţă emanînd încredere şi exuberanţă matură.

  Hainele îi vin ca turnate Carolinei, dar simbioza e mai adîncă: ministrul Flint e croit pentru Uniunea Europeană. Intrebată azi în Camera Comunelor dacă a citit Trataul de la Lisabona, noua constituţie europeană care este vechea constituţie picată la examenul democratic dar fardată pentru flintuirea publicului, ministrul European a recunoscut cu încredere şi exuberanţă matură: nu, dar consilierii mi-au povestit cîte ceva. Dar prevederile referitoare la suveranitate şi apărare, le-aţi citit? “Am citit ceva, dar nu tot”.

  Acesta e ministrul a cărui agendă zilnică este dedicată convingerii publicului britanic că ratificarea Tratatului de la Lisabona este o mană cerească pentru Regatul Unit. Dar e de înţeles dezinteresul, publicul britanic oricum nu are voie să voteze în această chestiune. Ce ştie vulgul ce-i şofranul?

  Canarul galben ca un gălbenuş
  Cu pene moi şi ochii duşi….

  Caroline Flint, Europe minister, hasn’t read Lisbon Treaty

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentEvadarea în stil grecesc – visul Al-Qaeda din Full Sutton
  Articolul următorColonizarea Bruxelles-ului
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here