Bye ’07 or how to end this year with a bang

  5

  La miezul nopţii vor fi focuri de artificii. Make sure to check the safety instructions before you play with fire!

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentUna pe zi de BBC – să învăţăm engleza goi pe un gheţar
  Articolul următorOmul anului
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  5 COMENTARII

  1. Multam fain. Deocamdata iti zic doar atit. Au fost mai multe raspunsuri decit ma asteptam. Acuma sa nu-ti imaginezi ca au fost multe. Venim in citeva zile (probabil saptamina viitoare) cu rezultatele si comentariile noastre.

  2. Bune sfaturi! 😆 Uite ca de Liberation Aryma Against Freedom nu auzisem. Excelenta parodie! O sa descarc filmele de pe YouTube pana nu se autosesizeaza vreun dhimmi de pe acolo. 🙂

   La multi ani!

  3. Welcome to the new year, my friend! Clipul e un spot publicitar al guvernului olandez (o agentie guvernamentala care se ocupa de protectia consumatorului).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here