Cenzură strategică

  4

  Cuvintele “islam”, “jihad”, “sharia”, “al-qaeda” sînt pe cale de dispariţie din vocabularul agenţiilor de securitate americane. Obama a promulgat edicte care vor scoate în afara legii, pentru oficialii guvernamentali, legătura dintre islam şi musulmani cu terorismul, sau folosirea cuvîntului terorism într-un astfel de context. Este similar cu ceea ce guvernul lui Tony Blair a făcut în Marea Britanie, iar rezultatele vor fi asemănătoare.

  Cei două sute de mii de soldaţi din Orientul Mijlociu ar trebui relocaţi pe plaja de la Varadero.

  Costin, mulţam pentru semnalarea iniţială.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentKaczynski şi Băsescu
  Articolul următorTragedia de la Smolensk: De la “eroare de pilotaj”, “eroare umană”, la “barieră lingvistică”
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  4 COMENTARII

  1. Prin urmatorul exemplu putem vedea ca este corect ce face Administratia Obama in sensul celor de mai sus: trei cetateni americani adepti ai Religiei Pacii din Hayward, zona San Francisco, este vorba despre Shafiq Hashemi, 21 de ani, Mohammad Habibzada, 24 de ani, si Sayed Bassam, 21 de ani care, au plecat “la vanatoare” de homosexuali pe data de 26 februarie. Au intrat in marele oras si, dupa ca au pandit alti 10-12 oameni, au tras din masina cu un pusca BB la intersectia strazii 16 cu strada Guerrero intr-un individ care “li-s-a parut” a fi gay. Prinsi de politie au marturisit fapta si au ramas totusi in custodia politiei pentru ca nu a vrut nimeni sa le plateasca frumoasa cautiune de 450000 de dolari de persoana.
   Din fericire, tanarul impuscat nu a fost ranit grav si se va face bine, iar acum se duc tratative cu comunitatea gay pentru a mai reduce din “impactul” faptei celor trei, mai pe romaneste se incearca o musamalizare a adevarului, a acestei hate crime dovedite de fapte si de filmarile realizate cu o camera video confiscata de politie de la cei trei acuzati. “Serviciile comunitare” par sa fie adinc implicate in tratative pentru ca nu da bine in era Obama ca sa existe un proces in care trei acuzati musulmani sa fie expusi presei pentru hate crimes, mai ales contra foarte influentei comunitati gay. Acest tip de crime sunt teoretizate de media stangista ca fiind apanajul asa-numitilor extremisti crestini (?!), iar procuratura locala a intrat in jocul medierii amanand procesul pana la 19 aprilie cand se spera sa se ajunga la un compromis.

  2. Functia fundamentala a unui guvern este protejarea cetatenilor sai. In momentul in care nu face acest lucru se poate vorbi de incompetenta. In momentul in care nu o face cu mod intentionat, se poate vorbi de inalta tradare. Ar fi foarte amuzant daca as fi in congresul american… :))

  3. cand o sa fiu obligata sa am ca religie primara islamismul, poate ma anunta si pe mine careva. pentru crestini va deveni probabil religia secundara.
   islamismul si terorismul chiar sunt corelate – pentru cei cu un minim de cunostinte vizavi de interpretarea actuala a preceptelor religiei in cauza.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here