“Cine naiba vă credeţi?”

  1

  32.5%… atît au reprezentat cheltuielile pentru asistenţă socială alocate din bugetul irlandez pe anul 2009. Pe locul doi s-a aflat “sănătatea gratis”, adică sistemul de stat de îngrijire medicală, la 24.8%. Un an mai tîrziu, Irlanda a intrat în colaps financiar, iar Marele Frate ueropean a intervenit prompt cu un împrumut masiv, pentru a resuscita un pacient comatoz de la o adicţie mai veche de împrumuturi masive de pe piaţa de capital. Cui pe cui se scoate, chiar dacă gaura lăsată de acest piron riscă să declanşeze un efect de domino în stare să dărîme casa. Nigel Farage, deputat în parlamentul ueuropean, observă cum peştele se împute de la periferie şi se adresează capilor, meşteri în clisme cu trilioane de euro tipăriţi la comandă pentru proptirea cu orice preţ a integrării în marea suzetă postdemocratică.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPoanta lui Ponta și socialismul insidios (I)
  Articolul următorGirueta Sorin Oprescu
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  1 COMENTARIU

  1. sa fim onesti, democratia e suspendata si in RO…daca ar avea loc alegeri anticipate dupa masurile de asuteritate dure ca in IRLANDA…rezultatele ar fi catastrofale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here