Circul multilateral are vârf de stagiune. Ahmadinejad predică “naţiunilor unite”, la New York, despre neproliferare nucleară

  0

  Iran: Punish U.S. for “shameful” nuclear threats, titreaza Reuters stirea cu prezenta orwelliana a lui Ahmadinejad la Conferinta ONU dedicata Tratatului de Neproliferare Nucleara. Ahmadinejad a acceptat asadar mâna întinsa de UE, Administratia Obama, precum si recenta revizuire a doctrinei nucleare (care, e adevarat, înca pastreaza optiunea nucleara contra Iranului sau Coreei de Nord) si, de pe pozitii pacifiste si ecologiste, l-s atacat pe Marele Satan, chiar din inima Arogantei Nucleare, New York.

  Dupa ce a primit viza pentru SUA, de la tribuna Conferintei ONU dedicata Tratatului de Neproliferare Nucleara, Ahmadinejad a tunat impotriva SUA si a Israelului, acuzat ca îsi ameninta vecinii cu “teroare si invazie”. Circul multilateral e în vârf de stagiune, biletele-s multe si gratuite. Adevarul e ca si lozinca distinsei adunarii e pe masura: “Nuclear energy for all, nuclear weapons for none.”

  O propunere de luat în seama: Nobel Peace Prize for Ahmadinejad?

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here