Conspirațiile stângii americane, la mare căutare și unică sursă de informare pentru presa românească

  1

  Conform unui sondaj Rasmussen de zilele trecute, aproximativ 60% dintre votanții stângii americane, adică ai Partidului Democrat, cred că pentru criza coronavirusului chinezesc este de vină Trump în mai mare măsură decât China. 

  Un sondaj sondaj similar realizat în urmă cu 14 ani de University of Ohio arată că peste 50% din votanții Partidului Democrat credeau că 9/11, atacul terorist islamist din 2001, a fost un fel de inside job, că Bush a aruncat în aer Turnurile Gemene și a ucis 3000 din americani – sau cel puțin a fost complice – totul ca să aibă un pretext să pornească un război în Orientul Mijlociu pentru petrol.

  Toți acești oameni, și cei de zi, și cei de acum 14 ani, și-au format părerile astea cretze de la presa mainstream de stânga din SUA (CNN, New York Times etc), adica singura presă și unica sursă de informare despre SUA pentru toată presa românească, cu excepția unei mâini de oameni. Asta dacă vă întrebați de ce e Digi24 plin de bălării anticamericane și de unde își iau ideile talibanii stângiști de la noi.

  Print Friendly, PDF & Email

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here