Crocodilul din cadă

  3

  Hrănitul (și crescutul) animalelor sălbatice periculoase în apropierea zonelor locuite e o pasiune, cum să zic, periculoasă, sancționată de lege în multe țări. Se pun oameni în pericol de dragul adrenalinei și sentimentului de superioritate pe care îl dă manevrarea unui animal care poate ucide omul fără probleme. E puternică pentru unii fascinația fiarei! Câteodată e și oarece complex de inferioritate implicat în asta, în fine, una peste alta, e sentimentul pervertit care bate rațiunea minimă. Fiind sancționată de lege, nebunia asta se practică în ascuns. Numai că… Asta se întamplă când e vorba de animale sălbatice periculoase. Când e vorba de fiarele sălbatice din rândul oamenilor, treaba nu e tocmai lămurită. Bun, e clar, există o specie de criminali cu vocație, mult mai răi decât animalele sălbatice, care au toți un numitor comun – sunt musulmani devotați. Militanți. Își țin la vedere faptele lor criminale, ba chiar se mândresc cu ele. Sunt peste tot în media date și referințe de nimeni contestate.

  O mulțime de grupări jihadiste au bazele în orașe mari europene, de unde trimit oameni și bani în Siria și alte teatre de luptă și de unde primesc înapoi armanent și combatanți fanatici antrenați în condiții reale de luptă. Treaba lor, a acestor musulmani militanți, este să ucida creștini sau orice alt fel de europeni. Nu știu dacă nu aveau și cărți de vizită și birouri publice de recrutare, firme cu neon la stradă, că adrese de net au avut și au, alături de situri de prezentare cinstită a ofertei lor genocidare. Au și agenți PR cunoscuți. Totul public. Ei bine, funcționărimea statului, plătită să protejeze cetățenii, trebuia să îi oprească, să le închidă afacerea, să îi izoleze de societate prin condamnări substanțiale și expulzări. Au asta în fișa postului. Nu au făcut-o. Știau că dacă îi lasă în pace, or să ucidă. Știau ca vor ataca oamenii nevinovați pe stradă, de vreme ce asta fac de foarte multă vreme și asta este obiectul activității lor. Și nu numai că nu i-au oprit…

  Băieții ăștia ai lui Allah, mulți din ei la a doua generație, alături de cei nou veniți ca “refugiați”, au fost și sunt ținuti de cele mai multe ori de asigurările sociale occidentale pentru că e greu să îți găsești de lucru în Europa de Vest. Mai ales când nu îți arde de muncă, nu te pricepi la mare lucru și toată ziua ești cu gândul la cele aproximativ 70 de virgine. Plus că se poate trăi decent din ajutoarele guvernamentale din Occident.

  E de noaptea minții – cum să lași fiarele astea pe stradă? E așa lung drumul de la cauză la efect pentru mintea progresistului? E așa grea trezirea din visare? Și să le mai și dai ajutoare de sute de euro lunar? Ei bine, așa arată marxismul dus la temperatura lui normală de lucru – ocupație periculoasă care ar trebui interzisă.

  PALC

  Print Friendly, PDF & Email

  3 COMENTARII

  1. dar amorul e deja vechi si fanii – cam peste tot. Incepind cu Scandinavia, trecind prin la belle France et voisins, trece Atlanticul unde se simte excelent prin campusurile universitatilor si in multe alte locuri. Hollywood, de exemplu. Cu binecuvintare de la Moscova.

  2. Erdogan spune undeva ca unul dintre cei trei teroristi de la Bruxelles a fost expulzat din Turcia, ca cetatean belgian, informand autoritatile belgiene asupra faptului ca apartine organizatiei ISIS. Cum au reactionat autoritatile belgiene? L-au eliberat…
   Inaintea atacului din 11 septembrie, o autoritate antiterorista din Filipine a capturat un membru marcant al organizatiei islamice teroriste din Filipine si, sub tortura, acesta a spus exact cum vor actiona teroristii islamici in SUA. Informatia a fost furnizata a americanilor, care n-au facut nimic ca sa previna. In ambele cazuri este vorba despre delasari criminale!

  3. Internationala Socialista (IS) conduce lumea. Revolutia Mondiala (RM) chiar a reusit. Faza groanica este ca in acest moment nu exista un sediu sau lideri ai IS, iar RM merge pe pilot automat. Un mutant de cosmar, o distopie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here