Dan Puric în viziunea lui Devis Grebu

  2

  Puric este doar o pereche de pantofi de tap-dancer (step) în poziție de dans… (l-ați vazut pe P. dansând…?) talpa unui pantof din perechea dansatoare este fata lui Puric, cu plachetele de metal care fac zgomotul ritmului dansat… nu-i doar imprimat pe fața lui (și sugerează că individul este un obiect de încălțat…), iar culoarea și pozitia brațului sunt tipic legionare, la care am adăugat furca țăranului care-i invitat să-i împungă pe capitaliști, dar are excrescente sugerând sigla Gărzii de fier

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  2 COMENTARII

  1. Cred că ştiu de unde-i vine aura, inspiraţia. Tocmai a povestit la România TV cum era să moară electrocutat (de liniile de înaltă tensiune). De la şocul acela i s-o fi trăgând “viziunile”.
   Şi mai povestea cum s-a dus de la locul accidentului cu maşina sa, un VW Tiguan.
   Păi se poate, la naţionalismul lui?
   Şi-apoi, la ecologismul lui n-ar trebui să umble ca badea Cârţan?

  2. puric o fi un clovn neo-legionar, dar macar e anti-comunist de-al nostru; nu?

   colaborari pre-revolutionare:

   „Conform aprobării conducerii serviciului, numitul Puric Dan a fost contactat în vederea recrutării în calitate de colaborator al organelor noastre. Discuţiile purtate în procesul recrutării au urmărit planul stabilit în raportul cu propuneri de recrutare, cel contactat a avut o atitudine favorabilă scopului urmărit. Convingându-ne că este pretabil la recrutare, i s-a făcut propunerea de a sprijini organele de securitate, lucru cu care a fost deplin de acord. În această situaţie i s-a luat angajament scris şi notă de relaţii trecându-se apoi la instruirea lui cu sarcini privind supravegherea informativă, precum şi modul de comportare în viitor, atât în societate, cât şi în familie… De comun acord s-a stabilit numele conspirativ „Cristian”. Faţă de cele mai sus, propunem a se aproba înregistrarea numitului Puric Dan în calitate de colaborator al organelor de Securitate.

   „în cursul anului 1977 a cules informaţii referitoare la starea de spirit din rândul elevilor, precum şi despre anumiţi elevi care întreţin relaţii cu cetăţenii străini ori vizitează bibliotecile ambasadelor străine concretizate în două note informative”

   colaborari post-revolutionare:

   Avem onoarea a va invita la lansarea cartii « PENTRU UN IDEAL COMUN »
   De dr. Calin Georgescu

   Prezentat de Petru Romosan, Directorul Editurii Compania

   vor lua cuvantul :
   Academician Mircea Malita
   Sergiu Celac
   Dan Puric

   dl puric nu tine doar conferinte despre maretia mistica a poporului si contra politicienilor vinduti intereselor straine, el se implica si constructiv, presteaza si de cealalta parte a baricadei, isi pune in opera visul de marire pentru popor; spre ex, redacteaza strategia nationala de dezvoltare durabila pentru urmatorii 20 de ani (sub coordonarea “vestitului geostrateg” calin georgescu);
   http://www.ncsd.ro/documents/national_strategy_for_sustainable_development/SNDD_2008_RO.pdf

   calin georgescu si idealul lor comun:
   http://www.youtube.com/watch?v=AVv2C8zyFV4
   progresul romaniei:
   http://www.ipid.ro/consiliul_director.html

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here