De ce PDL va pierde alegerile din 2012 şi 2014

  0

  Un articol on topic pe tema “Reperele dreptei” care trebuie citit.

  Comentariul meu scurtissim: Da’ reperele? Eu tot aud de repere încă de pe vremea R.P.R. Îl consider în continuare pe Mirel Axinte un reper de luat în seamă!

  Alegerile din 2012 şi 2014 nu vor fi cîştigate, dacă e să vorbim de dreapta, nici de PDL, nici de Albă ca Zăpada, ci de acea grupare politică care…

  Madame Blogary

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPierduţi de exitpoluri, regăsiţi la numărătoare, comuniştii moldoveni pot fi salvaţi de Lupu
  Articolul următorConservatorismul lui D. Cameron (1): agenda pro-homosexuală
  Născut - da, 30 nov. 1948 Mort - nu (încă) ... Mai întîi a fost Phylopat care scria cronici de bridge la Cronica din Iași prin anii '70, apoi exotismul neprincipial fu pedepsit prin suspendare, drept care s-a comis inversiunea rivuluționară din dechemvre '89 cînd s-a născut tête-bêche Pataphyl. Sînt două particule: dragoste - philo exotizat ridicul-pretențios cu "y", dragoste copulată cu pata - ce vrea să zică bolnav ca în patologie dar și anormal în sensul lui Alfred Jarry, care descria patafizica (pataphysique) ca fiind bazată pe următoarele şapte propoziţii fundamentale: 1. Patafizica este ştiinţa acestui domeniu ce se întinde dincolo de metafizică; ea depăşeşte metafizica atât cât aceasta depăşeşte fizica - în toate sensurile ad libitum. 2. Patafizica este ştiinţa particularului, a legilor ce guvernează excepţiile. 3. Patafizica este ştiinţa soluţiilor imaginare. 4. Pentru ea toate sunt acelaşi lucru. 5. Patafizica este de alură imperturbabilă. 6. Totul este patafizic; totuşi, puţini oameni pun conştiincios patafizica în practică. 7. Dincolo de ea nu este nimic. "Patafizica este instanţa supremă".

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here