De citit în fiecare dimineaţă

  6

  … sau mai des, actualizările vor fi frecvente. Am lansat un nou site. Se numeşte Secolul 21 şi este un agregator de ştiri, analize şi comentarii. Preia fluxuri RSS din aproximativ 45 de surse online (şi vor fi mai multe) româneşti şi internaţionale – majoritatea internaţionale – prezentînd în formă abreviată, cu link la materialul sursă, ştirile zilnice şi o anumită interpretare a ceea ce se întîmplă în lume. Grila de interpretare şi atitudine este conservatoare şi libertariană. În urmă cu un secol aş fi putut-o numi chiar liberală, dar în secolul 21 acest termen nu mai este altceva decît un eufemism, o carcasă golită de conţinut, în interiorul căreia termitele stîngii s-au instalat cît se poate de confortabil.

  Cîteva sugestii de lectură pentru început:

  Conservatorismul românesc: o necunoscută de Mircea Platon
  The Europe syndrome din New Crierion
  Drunken Nation: Russia’s Depopulation Bomb din World Affairs
  The History and Unwritten Future of Salafism publicata de Hudson Institute
  Ideology and Religion din New English Review
  Impassioned Dialogue de Spengler

  Citeşte şi dă mai departe.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedent“Adevărul Gol-Goluţ”, de Michael D’Antuono
  Articolul următorLibertatea de a demonstra şi protesta
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  6 COMENTARII

  1. Houston, chiar ma intereseaza sa-mi spui putin mai multe despre asta. Ce browser folosesti? Ce este aiurea? Daca poti, fa un screenshot si trimite-mi-l la emil@patrupedbun.net.

   PS
   Situl ar trebui sa arate cam asa.




   Mai are si altcineva astfel de probleme?

  2. Astăzi am intrat pe blogul dvs. din laboratorul de producerea şi conservarea furajelor (facultate), de pe Internet Explorer 7, şi se vedea ok.
   Dar la mine în cămin, cu Mozilla Firefox (ultima versiune în limba română) îmi depăşeşte 1024×768 -ul meu, asta nefiind o problemă mare, că am rezolvat-o micşorând dimensiunea font-ului. Însă coloanele sunt aliniate haotic şi inegal. Ex.: coloana care conţine descrierea „Interviului cu Mircea Platon” ocupă 2/3 din lăţimea tuturor coloanelor, iar celelalte două 1/6 şi 1/6, nu 1/3;1/3;1/3, cum se vede în screenshot-ul pe care l-aţi pus mai sus. „Adevărul gol-goluţ” şi „Biblia idiotului” ocupă şi ele 1/6 şi 1/6, iar „Puţin curaj”, despre care bănuiesc că ar trebui să vină alături?, apare sub acestea două, rămânând în dreapta o coloană albă de 2/3. Banda albastră de la „Latest stories” nu se aliniază cu dunga neagră care o separă de „Romania/America/Europa/etc.”
   Nici pe IE6 nu se vede mai bine. Aici coloanele se aliniază cu totul altfel faţă de Firefox, dar tot inegal…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here