Despre Liban cu Michael J. Totten

  3

  Michael Totten este un jurnalist independent care a luat pulsul Orientului Mijlociu din reşedinţa sa din Liban. Timp de cîţiva ani buni, blogul său a fost o sursă excelentă de informare despre realităţile de la faţa locului. A publicat recent o carte despre experienţele sale, iar această discuţie cu Peter Robinson de la Hoover Institute concentrează reportajele lui Totten într-o lecţie de istorie în desfăşurare.

  Print Friendly, PDF & Email

  3 COMENTARII

  1. Extremely interesting, Emil B.! Because it’s so interesting, despite the length of the interview, you still would like to hear more expanded answers. But these can be found only in the book. And yet, we got a lot of information and concise treads of thought and leads to understanding what’s going on and the direction the situation should be dealt with.

  2. Silvapro, citeste cartea. Este scrisa cu talent si onestitate. O placere. Urmaresc blogul lui Totten de mai multi ani si ma bucur de faptul ca a intrat in “grupa mare”: carte, colaborator la revista Commentary si platforma Pajamas Media.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here