VIDEO Exclusiv: Ponta, “avocatul” lui Mischie

  2

  Pe 18 martie 2013 celebrul Nicolae Mischie a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Detalii despre epopeea procesului găsim aici.

  Media ”uită” însă faptul că principalul susținător al condamnatului Mischie, la fel ca și în cazul mult mai celebrului Adrian Năstase, a fost Victor Ponta.


  În Linie Dreaptă
  vă prezintă în exclusivitate o înregistrare din 2005, în care îl vedem pe actualul premier într-o vizită fulger la Târgu Jiu, unde a mers pentru a-l apăra pe actualul condamnat penal, Nicolae Mischie. În 2005, Victor Ponta vorbea despre o ”răzbunare politică” și despre o ”bătălie politică”. Între timp, în ciuda faptului că din ce în ce mai mulți corupți sunt trimiși după gratii, România continuă să aibă o imagine proastă în rapoartele MCV ale Comisiei Europene, motivul fiind, în mod evident, atacurile unor lideri politici, precum Victor Ponta, la adresa Justiției.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  2 COMENTARII

  1. treaba asta ar merita sa aparain presa mare; sa fim cinstiti, cata lume ajungepe-aicipe ILD? Mult prea putina, fata de presa msm. N-ar strica s-o trimiteti catre B1, sa se ocupe eimai departe s-o comenteze.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here