Flash Vals

  6

  Se ia conceptul de mulțime apărută din senin într-un loc public. Locul public e spitalul Sarah Wetsman Davidson din Ierusalim. Mulțimea e formată din patruzeci de studenți ai academiei de muzică și coreografie, tot din Ierusalim. La acestea se adaugă un ingredient clasic – Valsul Florilor de Ceaikovski. Rezultă câteva minute încântătoare de surpriză, emoție și frumusețe.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentZidul
  Articolul următorCandidatul chavist, Nicolas Maduro, e prost de piuie
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  6 COMENTARII

  1. Multumim Emil! Un moment atat de rar, dar atat de binevenit, in care frumosul si sensibilitatea “danseaza” impreuna emotionand profund.

  2. Vreau sa citez aici o reactie la acest video, publicata pe Youtube:

   Alex Huber (in urma cu 2 saptamani}
   I have a dream that one day we will be able to see an event like this from an Arab nation!!!

  3. Vlad @Corneliu,
   Se poate intimpla in Maroc sau in…, adu-mi tu aminte Corneliu de ce tara musulmana inaintata mi-ai vorbit despre care nu crezi ca va cadea in Sharyia ca musca-n lapte?

  4. Silva, haide sa nu exageram. Relativ la lumea araba, Marocul este desigur o insula mai curatica si mai linistita. N-as crede ca are cum cadea in plasa shariei ca forma de guvernare. Are chiar o cladire superba pentru teatrul national, la Marakesh, ceeace m-as indoi ca mai exista in lumea araba. Dar un concert improvizat de acest tip?? Maximum s-ar uita lumea ca la urs…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here