Gena liberală

  0

  Un grup de cercetători de la Universitatea din California şi Harvard a dat publicităţii rezultatele unui studiu întreprins pe un eşantion de 2000 de americani, iar concluzia este: orientarea politică radicală ar putea fi atribuită unei gene numită DRD4, un neurotransmiţător la nivelul cortexului cerebral. Opinia cercetătorilor este că posesorii aceste gene sînt predispuşi să caute şi să îmbrăţişeze activ “noutăţile”, ceea ce, în condiţiile unei adolescenţe bogate în interacţii sociale, crează premise puternice pentru afilierea la opţiuni politice progresiste.

  Acum e clar: Ponta e programat genetic la che-guevarism. Pe de altă parte, cine ştie, poate că într-o bună zi îşi va împlini vocaţia şi va pune mîna pe o flintă, posteriorul pe o şea de cal şi va lua calea codrului pînă la adînci bătrîneţi.

  The gene that makes you lean to the Left: How genetic variant determines your political views

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCe-o să fie? Ce-o să fie?
  Articolul următorRevoluţia bunului simţ în America
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here