Hai să ne jucăm frumos: Să moară zombii Tea Party

  7

  Așa se intitulează noul joc video, amuzant, instructiv și mai ales educativ.

  Liberals Create Video Game in Which “Tea Party Zombies” Are Murdered…

  Îndrăznesc să avansez ideea că între lansarea jocului și deja faimosul deși foarte recentul îndemn la luptă proletară Take These Son Of Bitches Out! emis de gangsterul sindicalist Jimmy Joffa Jr. există o oarece legătură! 🙂

  Scuzați, dar din grabă era să uit că numitul Hoffa e președintele organizației “Teamsters for Obama”!

  Dar înapoi la “toleranţa” mai-marilor noştri şi educaţia “liberală”… despre apelurile la “civilitate” ale Obamămicii puţin mai la vale.

  Noul joc educativ şi distractiv este descris astfel:

  DON’T GET TEA-BAGGED! Zombii Tea Party descind pe străzile Americii. Pune mâna pe arme şi sparge-le creierii putrezi în bucăţi! Distruge zombii Sarah Palin, Michele Bachmann, Glenn Beck, fraţii Koch şi mulţi alţii!

  Nu mai spune, soro! Da frate, Sarah Palin a venit din Alaska special ca să te jupoaie de viu!
  Newt Gingrich şi Bill O’Reilly îţi beau sângele în studiourile Faux Niuz!
  MORE TAX KUTS 4 RICH FOKE!
  Uite-o şi pe KKKaista islamofobă!

  August 2009, preşedintele Obama chema la politeţe cu ocazia dezbaterii prilejuite de planul său de reformă a sistemului de sănătate. Februarie 2010, Obama chema la amabilitate cu ocazia zilei de rugăciune naţională. Ianuarie 2011, Obama cerea un limbaj civilizat după tentativa de asasinat din Tucson. Septembrie 2011: Obama ia cuvântul la o întrunire publică, după ce golanul sindical Hoffa îi înjură pe americanii din Tea Party, şi are un puseu de amnezie; uită să îi aducă aminte lui Hoffa de invitaţiile prezidenţiale la politeţe, amabilitate, limbaj civilizat. E o amnezie frecventă. Zice, recent, Democrata Maxine Waters: “Tea Party se poate duce direct la dracul şi am de gând să-i ajut să ajungă acolo.” Sau Democratul Andre Carson: “Unii dintre congresmenii afiliaţi cu Tea Party ar fi încântaţi să mă vadă spânzurat de un copac.” Sau secretarul general al partidului Democrat, Debbie Wasserman Schultz, când a etichetat partidul Republican drept “anti-femeie” şi “purtând un război împotriva femeilor”. Toate aceste mizerii (şi multe altele) nu stârnesc îngrijorarea arbitrului politeţii din Biroul Oval.

  Retorica recentă şi acest “joc” video sugerează că Stânga americană este în plină implozie. Invalidaţi de realităţile necruţătoare din economie şi din viaţa americanilor, incapabili de argumente şi idei viabile, Stânga recurge la ceea ce ştie mai bine: calomnie şi efuziuni de spume la gură.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCrin Antonescu – Discurs pentru loaze
  Articolul următorÎncepe anul şcolar şi putem ajuta câţiva copii săraci
  Născut - da, 30 nov. 1948 Mort - nu (încă) ... Mai întîi a fost Phylopat care scria cronici de bridge la Cronica din Iași prin anii '70, apoi exotismul neprincipial fu pedepsit prin suspendare, drept care s-a comis inversiunea rivuluționară din dechemvre '89 cînd s-a născut tête-bêche Pataphyl. Sînt două particule: dragoste - philo exotizat ridicul-pretențios cu "y", dragoste copulată cu pata - ce vrea să zică bolnav ca în patologie dar și anormal în sensul lui Alfred Jarry, care descria patafizica (pataphysique) ca fiind bazată pe următoarele şapte propoziţii fundamentale: 1. Patafizica este ştiinţa acestui domeniu ce se întinde dincolo de metafizică; ea depăşeşte metafizica atât cât aceasta depăşeşte fizica - în toate sensurile ad libitum. 2. Patafizica este ştiinţa particularului, a legilor ce guvernează excepţiile. 3. Patafizica este ştiinţa soluţiilor imaginare. 4. Pentru ea toate sunt acelaşi lucru. 5. Patafizica este de alură imperturbabilă. 6. Totul este patafizic; totuşi, puţini oameni pun conştiincios patafizica în practică. 7. Dincolo de ea nu este nimic. "Patafizica este instanţa supremă".

  7 COMENTARII

  1. Corectură absolut necesară: Acestă postare n-ar fi fost posibilă în timp util fără contribuția Dictatorului-in-chief Emil Borcean. Un simplu “Mulțumesc” e necesar, dar nu suficient. Deci: Mulțumesc Emil!

  2. pataphyl,

   pe tampitul ala de sef de sindicat il cheama Hoffa, nu Joffa. In general, liderii de sindicate sunt milionari. Si au nesimtirea sa faca pe saracii si sa isi mareasca salariile care si asa sunt mai mari decat ale reprezentantilor din Congres. Boehner si republicanii ar trebui sa initieze o lege care sa le interzica unionistilor sa le mai impuna angajatilor in anumite profesii sa devina neaparat membrii in sindicat si sa cotizeze.

  3. Da, chiar ea..

   Pataphyl, ia uite aici (postul nr 3) cine a intuit directia, chiar inainte ca leftistilor sa le treaca prin cap (un glonte) ideea ca pot sa faca asa ceva.

   Baietii au ramas pur si simplu pe alta harta, motiv pentru care sunt complet previzibili, chiar si dupa 3 (zeci) de ani. Nu au absolut nici o sansa.

   🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here