În ajunul Buneivestiri – Marșul pentru viață 2013

  1

  Ca în fiecare an, în cea mai apropiată duminică de Bunavestire, s-a desfășurat în București Marșul pentru viață. La București, sâmbătă, 23 martie 2013,  s-a plecat de la Cercul Militar Național pe Calea Victoriei apoi, după traversarea Cheiului Dâmboviței, până la Parcul Izvor – ieșirea dinspre Parlament. Aici s-au ținut câteva discursuri. Lume bună, atmosferă calmă și foarte mulți tineri.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  1 COMENTARIU

  1. Dupa Senat, a fost randul Camerei Reprezentantilor din statul american Dakota de Nord sa aprobe cu 57 de voturi pentru si 35 impotriva un amendament la constitutie care prevede ca un fat are drepturi legale ca persoana. Astfel, se prevede ca trebuie sa fie “recunoscut si protejat dreptul inalienabil la viata al fiecarei fiinte umane in orice stadiu al dezvoltarii”.

   Acest amendament va face obiectul unui referendum statal in 2014.

   Astfel se va interzice avortul fara nicio exceptie, lucru care i-a infuriat pe reprezentantii Planned Parenthood, organizatia careia i-au fost puse bazele de Margaret Sanger, adepta a eugeniei, doctrina atat de draga nazistilor. Lui Margaret Sanger nu-i convenea ca se nasteau prea multi negri, dar asta s-a uitat de mult, acum guvernul american sponsorizeaza organizatia care sustine “drepturile reproductive” ale femeii.

   http://www.huffingtonpost.com/2013/03/22/north-dakota-personhood_n_2934503.html

   Mai este de remarcat faptul ca d-na Cecile Richards – care a criticat masura din Dakota de Nord ca fiind vorba despre “extremism” – este de 6 ani presedinta Planned Parenthood in paralel cu activitatea sa de activist al Partidului Democrat.

   Felicitari organizatorilor si participantilor la mars.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here