Jumping jive

  11

  Jitterbug pentru dansul din noaptea de an nou şi muzică pentru o societate selectă, fără clase şi exploatatori. Doar pian, suflători, contrabas, tobe. La mulţi ani!

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCronicile din Narnia şi multiculturalismul lui Liam Neeson
  Articolul următorViitorul retro
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  11 COMENTARII

  1. Dragul meu si dragii mei, curind se face miezul noptii in Romania. De peste Atlantic, o colectie de (glam)rock in costume caraghioase si cu versuri fara noima…
  2. am si eu o dedicatie


   ( Imp, teoria despre cea de’a treia roma nu trebuie sa fie neaparat adevarata)

  3. La multi ani impreuna va doresc!Sa sporiti-la minte,la inima si la suflet,sa infloriti si sa roditi bogat-in viata personala si ca „trupa de soc”,sa aveti si sa aduceti claritate,informatie „nevirusata” si o imagine vie,realista si vibranta a lumii in care traim!Va multumesc pentru deschiderea spre aceasta lume pe care o am,citindu-va,pentru bucuria pe care o simt vazand ca mai sunt oameni care fac cu pasiune si profesionalism ceva pentru semenii lor, pentru simpatia si amuzamentul pe care mi-l treziti prin „incaierarile ” voastre(si-aici trebuie sa recunosc faptul ca mi-e dor de Patruped/zi),pentru ca mi-am schimbat locul de cafea,si lista ramane deschisa:)! Pentru ca se poarta dedicatiile, voila:

   Yanni; Duduk: Pedro Eustache; Violin: Samvel Yervinyan; Violin: Armen Movsessian Live in Concert

   Cu drag, Cristina G.

  4. a trecut anul dar motive de ţopăială îs încă destule…
   Loose marbles

   si simpatica Meschiya Lake

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here