Komentariatul stângist revine încet-încet la sentimentele bune față de Putin, iar pactul germano-rus este doar una din explicații

  4

  Komentariatul stângist revine încet-încet la sentimentele bune față de Putin, iar pactul germano-rus este doar una din explicații

  Komentariatul stângist revine încet-încet la sentimentele bune ori neutre față de Putin. Nu doar la noi – motivat că Putin a scăpat Rep. Moldova din ghearele oligarhiei (strategie cu care i-a imbatat pe fraieri în Rusia la sfârșitul anilor 90, început de 2000), ci și aiurea. Observați reacțiile anemice la samavolnicia din APCE.

  Pactul germano-rus este, cred, doar una din explicații, fundațiile și institutele germane de partid și de stat, finanțate de Berlin, asigurând în multe țări, nu doar în România, împlinirea soft a obiectivelor de politica externă (și de politică istorică, observați interesul fundațiilor germane pentru dezbaterea istoriei recente în țări din Europa de Est).

  Ar mai fi ceva. Odată cu Raportul lui Robert Mueller s-a cam năruit tot narativul “collusion”, care-i transformase brusc pe fanii reset-ului lui Obama și Hillary în anti-putiniști convinși. Doi ani a ținut minunea, dar zelul anti-putinist al stângii și-a consumat resursele, nefiind motivat decât de ura față de Trump și dragostea de Hillary. De-acum, cu collusion-ul mort în coteț, Putin nu-și mai are rostul de bad guy atotputernic. Ba chiar presimt că stânga o să-i regăsească valențe pozitive, de om cu care se pot face afaceri, ori înțelegeri care să contribuie la detensionarea situației de pe continent.

  În curând, cred, se va reveni la normal, cu vinovații de serviciu pentru aceste relații încordate: polonezii, georgienii, ucrainenii și balticii rusofobi.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  4 COMENTARII

  1. Are neamul românesc o zicală, aplicată de secole mai ales celor care nu vor să se integreze în comunitate – evident că este totdeauna un mic paradox, doar se referă tot la ființe umane, dar tocmai că scoate în evidență umbrirea calităților respectivului de către „cel viclean”:
   „ CU …cutare… NU EȘTI CU OM !!”

   Cam așa și cu nea ivan … de pe diwan…

   Din mult-prea-expresiva poză de mai sus lipsesc Hitler și corifeii Europei de vest, care au parafat tratatul de la Muenchen tocmai în ajunul ălui de-al doilea mondial…
   ———————————————————————————————————————————–

   VĂ DORESC TUTUROR CONCEDII MINUNATE, departe de urâțenia politicii anti-Creștine și aproape de spiritul Celui Senin !!

  2. culmea ca raportul mueller contine multe inexactitati contrazise de procesul lui stone, manafort etc. pare ca a fost scris de cei 17 democrati nervosi si mueller, deja sclerozat, doar a semnat. iar flynn, spion militar de 33 ani, va fi exonerat, o sa vedeti. de fapt flynn a intins o capcana oamenilor lui obama si toata conspiratia a fost devoalata. pai spionarea talibanilor si a fortelor pro-iran jihadiste din iraq era infinit mai grea decat niste prosti obamisti din fbi si cia.

  3. Articol exceptional.
   Trebuie sa adaug ca pactul germano-rus este numai o latura a pactului triunghiular intre guvernele Germaniei, Rusiei si Iranului, care formeaza axa Raului in lume, alaturi de Beijing.
   Triunghiul Berlin-Moscova-Teheran si-a pus ca scop implinirea “visului” lui Hitler, exterminarea poporului evreu.
   Fiecare colt isi are rolul sau bine determinat: Germania si aliatii ei din Occident toarna argintii care finanteaza proiectul Holocaustului nuclear, Kremlinul furnizeaza armele conventionale si know-how, iar Ayatollele dezvolta bomba atomica si rachetele balistice menite sa stearga Israelul de pe fata pamantului.
   Totul mergea struna pina a venit “groaznicul” Trump si a scos roata din caruta JCPOA, initialele Planului Comun de Actiune pentru Genocid, uneltit de fostul presedinte Obama.
   Acum cei trei muschetari incearca sa impinga singuri caruta cu trei roti pina la finish, adica razboiul nuclear cu Israelul.
   Actiunea in curs de desfasurare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here