La Distilerie şi în High Park

  4

  Fotografii din două locuri în Toronto unde îţi poţi petrece toată vara.

  Distileria

  Enlarge

  acrobat
  Acrobat

  Enlarge

  alley_2
  Back Alley

  Enlarge

  clown_3
  Don’t mess with me

  Enlarge

  clown_4_bw
  Ciao baby

  Enlarge

  clown_again1
  I’ll take care of you

  Enlarge

  marie_1_bw_crop_vertical
  Marie Antoinette

  Enlarge

  marie_4_crop_bw
  Marie Antoinette

  Enlarge

  mill_st_brewery
  Mill Street Brewery

  Enlarge

  restaurant_garden_bw
  Nobody’s Patio

  Enlarge

  she_clown
  Be my sock friend

  Enlarge

  sleight_of_hand
  Let me show you how to play

  Enlarge

  tall_bike_bw
  Tall Rider

  Enlarge

  tower
  Tower on Wood

  Enlarge

  wall_windows
  Siesta of an old building

  High Park

  Acuma, High Park nu arată deloc ca în fotografiile de mai jos. Este încîntător, dar orice parc devine banal în poze. Însă, în timp ce le procesam, ascultam Black Sabbath. Am obţinut cu totul alt parc.

  Enlarge

  3_trees_suprarealist
  Fairies wear boots

  Enlarge

  alley_1
  Changes

  Enlarge

  by_the_lake_acrylic
  Looking for today

  Enlarge

  duck_in_the_pond
  Paranoid

  Enlarge

  red_tree_1
  Laguna Sunrise

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentTurcia şi valorile europene
  Articolul următorDe strajă patriei
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  4 COMENTARII

  1. M-am uitat la poze, mai de dimineata. Foarte tari, Emil, felicitari. Asa stiu si eu pe unde sa dau daca ajung pe acolo. Macar ca sa ma laud ca “am fost acolo, unde au fost facute pozele alea faine puse de Emil”. Felicitari si pentru Black Sabbath. Do you Metallica? 😀

  2. Imperialistu’, costin, scuzati-ma pentru intirziere. Ma bucur ca va plac pozele. Daca veniti vreodata pe aici, sinteti bineveniti la mine. O sa mai scot din arhiva mea… cred ca data viitoare va urma un set foto din Bucuresti. Mai ales portrete, sau oricum, poze in care povestea e spusa de instantanee umane.

   Stiu de Metallica, nu ma omor dupa ei, dar nici nu imi displac. In materie de metal & hard rock am ramas la ‘bunici’. Ai ascultat ceva de Budgie, sau iti zice ceva numele asta? Alti bunici, galezi, meseriasi de inceput de ani 70 si nu neaparat originali in stil, insa din primul val de intemeietori de gen. Good stuff.

   Costin, aici o sa iti raspund la comentariul pe care l-ai lasat la una din postarile garsonului, si pe care l-am citit cu placere. Oneida are o radacina adinc infipta in Krautrock. Asta m-a si intrigat la ei. Au o vitalitate extraordinara, experimenteaza cu si sintetizeaza o sumedenie de influente intr-o expresie proprie si plina de viata. “Lust for life”, e un album de Iggy Pop de prin ’76. Nici o legatura muzicala sau de alt gen cu Oneida, dar ca deviza li se potriveste bine si acestor new-yorkezi aventurosi. O sa-l caut pe garson prin bucatarie. Mi-a lasat toate vasele nespalate, pun eu mina pe el.

  3. Dumnezeule, Paranoid este excepţională! 😀 Acum că revine toamna şi copacii redevin roşii, ca aceia din ultima poză, devin şi eu paranoic. Simt că e o conspiraţie a naturii la mijloc. Netrebnica de Demeter în loc să ne păstreze fericiţi păstrând natura verde, fuge în căutarea fiicei totul devenind roşu, maron şi gălbui. Natură gâtuită, oameni gâtuiţi – gălbui. Câh!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here