Lech Walesa: “SUA nu mai conduc politic şi moral”

  15

  Fostul preşedinte polonez, Lech Walesa, a venit în Statele Unite ale Americii pentru a-l susţine pe Adam Andrzejewski în alegerile primare pentru postul de guvernator al statului Illinois. Ajuns pe meleaguri americane, Walesa nu s-a ferit să critice direcţia în care se mişcă Washingtonul sub administraţia Obama.

  Statele Unite nu mai conduc politic şi moral; lumea duce lipsa unei conduceri. Statele Unite au fost întotdeauna ultima speranţă pentru toate celelalte naţiuni. Exista mereu speranţa că dacă ceva nu mergea, te puteai baza pe Statele Unite. Astăzi, ne-am pierdut această speranţă.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  15 COMENTARII

  1. :)) neah, ar fi o idee, dar n-ai cu cine :D. mă gândeam la faptul că se iau măsuri anti-criză, anti-șomaj, anti-orice și pentru binele „națiunii” și în același timp se evită cu obstinație orice trimitere la socialism

  2. @ dr pepper – eu auzisem într-un timp că sunt mai mulți italieni (sau mă rog, americani de origine italiană) la New York decât în Roma 😀

  3. camil, orasele mari din statele unite NYC, L.A. si Chicago au toate cartiere precdm little italy sau china town.

   dealtfel al capone si a sa mafie traia in chicago – nu la NYC.
   din sudul centrului orasului chicago ( denumit si loop, circle sau downtown) incepe ukrainian village de aceea strazile la sud de centru poarta numere si nu nume( fiindu’le mai usor celor cu alfabet chirilic sa citeasca numerele arabe).
   pentru mine, faptul ca walesa a ales chicago, nu constitue o surpriza pentru ca spre deosebire de talieni, chinezi samd polacii s’au axat mult pe chicago.
   nu’ti trebuie nici harvardul si nici sa citesti talmudul in engleza pentru a intelege de ce walesa a preferat chicago.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here