Libertatea de exprimare în Canada. Interviu Mark Steyn

  8

  Continuare la articolul anterior.

  Mark Steyn e stabilit în New Hampshire, dar fiind nativ canadian şi mai ales deoarece articolul său din Maclean’s a fost catalistul reclamaţiei de islamofobie înaintată la Comisia Canadiană a Drepturilor Omului (CHRC), luna mai a petrecut-o mai mult în Ontario, invitat la o serie de emisiuni tv şi radio. A doua astfel de apariţie ca nivel de interes (cea mai interesantă şi oarecum apogeului turneului său mediatic prin provinica canadiană urmează în postarea viitoare) a avut loc la începutul lunii mai. Mark Steyn are ocazia să vorbească pe larg despre cartea sa, propria viaţă şi, bineînţeles, despre procesul în care este implicat.

  Mark Steyn la emisiunea Michael Coren din 8 mai 2008

  Partea 1  Partea 2  Partea 3  Partea 4  Partea 5


  … şi un supliment:

  Despre multiculturalism – iunie 2007, la o conferinţă sponsorizată de American Freedom Alliance.  Conversaţii cu istoria — martie 2007, emisiune realizată de Harry Kreisler de la Universitatea din Berkeley, California. Al doilea invitat este profesorul de Istorie şi Drept Thomas Barnes, de la UC Berkeley. Este un video mai lung, de 55 de minute, în care Mark Steyn vorbeşte în detaliu despre relaţiile Occidentului cu lumea islamică şi despre cartea sa, America Alone. Dar la început, despre sine şi perioada sa formativă.  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentDe ziua Israelului
  Articolul următorMark Steyn şi păpuşile lui Elmasry
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  8 COMENTARII

  1. Geert Wilders, producatorul Fitna, a fost in Danemrca sa se intalneasca cu Partidul Popular, partidul anti imigratie, pro liberate de exprimare si piata libera din Danemrca. Acesta este discursul care l-a tinut.

  2. Geert Wilders, producatorul Fitna, a fost in Danemrca sa se intalneasca cu Partidul Popular, partidul anti imigratie, pro liberate de exprimare si piata libera din Danemrca. Acesta este discursul care l-a tinut.

  3. Skinski, ai dreptate… fir-ar !@&!!* sa fie. L-au scos de pe YouTube. Putintica rabdare, o sa incerc sa gasesc interviul in alta parte.

  4. Skinski, ai dreptate… fir-ar !@&!!* sa fie. L-au scos de pe YouTube. Putintica rabdare, o sa incerc sa gasesc interviul in alta parte.

  5. Skinski, oricine. Am inlocuit inregistrarea Mark Steyn la emisiunea Michael Coren cu alte doua clipuri, la fel de interesante, in care Steyn vorbeste despre aceleasi subiecte. Din pacate, nici masa rotunda despre libertatea de exprimare in Canada – tot o emisiune Michael Coren – nu se mai afla pe YouTube sau alte surse video online. Pe aceasta nu o pot inlocui cu nimic.

  6. Skinski, oricine. Am inlocuit inregistrarea Mark Steyn la emisiunea Michael Coren cu alte doua clipuri, la fel de interesante, in care Steyn vorbeste despre aceleasi subiecte. Din pacate, nici masa rotunda despre libertatea de exprimare in Canada – tot o emisiune Michael Coren – nu se mai afla pe YouTube sau alte surse video online. Pe aceasta nu o pot inlocui cu nimic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here