Luptăm

  4

  Textul mesajului din clip:

  Dwight D. Eisenhower: ”Istoria nu lasă libertatea pentru mult timp în paza celor slabi sau a celor timizi.”
  John F. Kennedy: ”Națiunile se pot ridica și pot dispare.”
  Ronald Reagan: ”Dacă ne pierdem libertatea aici, nu există un loc unde să scăpam. Aceasta este ultima redută de pe pământ.”

  Istoria nu a fost ușoară pentru America. Am luptat în războaie pe câmpii îndepărtate pentru a asigura binecuvântările libertății.

  Istoria nu este doar o simplă povestire a timpului nostru, dar și o istorie a luptelor noastre.

  Și greutățile nu ne sunt străine. Fiecare generație de americani este pusă la încercare și intrăm într-o era de evenimente tumultuoase: slujbe care dispar, o politică dezamăgitoare.

  Dar în spatele acesteia stă cel de-al Doilea Secol American, o nouă eră de aur.

  Generația noastră este chemată nu să învingă într-o revoluție ci să o păstreze. Să ne amintim de sursa libertății noastre și de binecuvântarea ei mai înainte ca libertatea să fie pierdută de către aceia care nu înțeleg că poate să fie pierdută pentru vecie.

  Simțim chemarea de a spune că principiile Părinților Fondatori sunt nemuritoare, nu temporare. Să decidem că libertatea nu este întotdeauna confortabilă sau convenabilă dar este întotdeauna necesară. În spațiul public sau în spațiul pieței. Simțim chemarea să ne amintim simplu cine suntem.

  Când vremurile sunt grele se dezvăluie caracterul nostru adevărat. Când vremurile sunt grele, iar uneori politica noastră pare neputincioasă deci, ce facem?

  Facem ceea ce am făcut întotdeauna.

  Lupt pentru libertate…Piață liberă. Eu lupt. Luptăm.

  Un clip de la FreeMarketAmerica pentru a lupta contra extremismului ecologist.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  4 COMENTARII

  1. Am vorbit cu oameni – in regretabila luna iulie 2012 – care ar fi putut fi cotati , si sint cotati, de catre unii, drept reprezentativi cultural si economic : instrumentisti in orchestre, locale si centrale, chiar in filarmonica, profesori mai tineri sau mai batrini, finantisti mai inalti sau nu, administratori – e adevarat, mai mult la obiective de stat. Toti, crede-ma , Daniel Francesco, de o cultura civica si politica sub zero, pentru ca:
   Strigau in gura mare ca numitul presedinte suspendat i-a ofensat, i-a desconsiderat, vor banii care li s-au taiat, nu conteaza cine li-i da inapoi, si in rest, D-zeu cu mila. Afara ticalosul, ne-a umilit si ne-a furat. Au fost si au votat “DA” cu mindrie si cu multa ura! Fara sa stie, fara sa gindesca la ce votau, fara sa considere motivul= suspendarea pe motiv de incalcare a Constitutiei, minciuna sfruntata. Adevarat, sint toti bugetari. Dar , daca ei, presupusi instruiti , poate culti, unii – nu ii numesc educati si responsabili, imi pare rau, nu pot sa-i consider asa , ii asociez cu niste ochelari de cal de 0.25 mp pe fiecare parte- gindesc atit de rudimentar, atunci ce putem condamna la nea Vasile, Ion, Moromete, lelea Floarea etc, carora primarul le-a spus sa voteze in contra lui Basescu, ca altfel ii bai mare?
   Atunci, ce i-ar putea face sa citeasca un articol ca al tau, bun, cu morala lui, dar care nu le aduce nici un pitac, cum face iresponsabil USL-ul?
   Asta e marea problema a noastra , zic eu, accesul la/si acceptarea informatiei, nu neaparat corecte, ci diverse ca sursa.
   Cred ca toti ne-am confruntat cu asta in familie, intre amici, etc.
   De aceea , n-o sa-i intelegem pe americani curind !

  2. Problema e foamea, dragii mei….foamea…. Nu mai stiu cine spunea ca banii sunt primul principiu, daca ai bani, ii poti permite si restul principiilor.

  3. Marian. Poti sa fii mai concret? Foamea cui? A ta sau a unor persoane din anturajul tau? O foame endemica? Poti sa dai exemple?
   Sau esti criptic si doar tu stii despre ce vorbesti?

  4. Nimic nu e mai periculos pe lumea asta decit ignoranta sincera si prostia constienta. Martin Luther King Jr.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here