Mândria homosexuală sau unde-s trei nediscriminarea crește

  6

  Depeșă urgentă de la fundația Accept pentru colegiul național George Coșbuc de educație anal-vaginală nediscriminatorie din București:

  În atenția directoarei Coțovanu Sorina:

  – Tema pentru viitorul seminar, prezenţa obligatorie pentru clasele IX – XII –

  MIAMI – Un judecător din Florida a aprobat înfierea unei fetiţe în vârstă de 22 luni de către trei persoane, iar acestea vor fi menţionate drept părinţi pe certificatul ei de naştere – un cuplu lesbian căsătorit şi un bărbat homosexual.

  Decizia încheie o dispută de paternitate care a durat doi ani, între cuplul lesbian şi un prieten al celor două femei, care a donat spermă pentru fertilizarea uneia dintre ele dar ulterior a solicitat un rol mai mare în viaţa fetiţei.

  Decizia înseamnă că pe certificatul de naştere al copilului vor fi menţionaţi drept părinţi atât tatăl biologic cât şi amândouă femeile.

  Maria Italiano, 43 de ani, şi Cher Filippazzo, 38 de ani, au încercat de mai multe ori să devină părinţi apelând la serviciile clinicilor de fertilizare artificială, dar fără succes.

  Ulterior ele au apelat la Massimiliano Gerina, coaforul Mariei Italiano, şi l-au întrebat dacă ar fi dispus să doneze spermă pentru însămânţare artificială.

  Conform lui Filippazzo cei trei s-au înţeles verbal înainte ca Italiano să rămână gravidă. Filippazzo a declarat că înţelegerea stipula că ea va adopta copilul, iar cuplul lesbian va creşte copilul împreună.

  Dar cu puţin timp înainte de naşterea copilului Gerino s-a hotărât că vrea să fie considerat părinte şi nu doar un donator de spermă. Femeile nu au fost de acord. Conform legilor din Florida donatorii de spermă nu au drepturi legale asupra copiilor.

  Gerina a apelat la un avocat, declanşând o perioadă de aproape doi ani de ciorovăieli legale.

  “Noi încercam să procedăm aşa cum este mai bine pentru Emma”, a spus Filippazzo. “Dorim ca Emma să aibe tot ce îşi doreşte şi credem că în acest fel, incluzându-l şi pe el la o sărbătoare a zilei de naştere, sau de Thanksgiving, va fi un adaos plăcut pentru ea”.

  “Noi credem că este în interesul Emmei ca el să aibe un rol în viaţa copilului, dar nu de părinte”, a continuat Filippazzo. “Rolul lui este acela de prieten care le-a ajutat pe mămicile Emmei, deoarece ele o doreau tare mult pe Emma.”

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentIpocrizie turcească. Şi nu numai.
  Articolul următorGhita pune stampila “Moscova” pe Voiculescu si SRS
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  6 COMENTARII

  1. Sunteti amandoi taranoi extremisti de dreapta, homofobi, legionari, nazisti, comunisti, republicani, bigoti, misogini si RASISTI. Am nimerit-o, Emil? 😀

  2. Deci s-au epuizat permutările de doi/două cu câte una/unul. Urmează permutările de patru. Iar aici se deschid cu adevărat posibilități multiple 🙂

   PS
   Sorry, am citit greșit. Doi cu una e încă restant.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here