Mihai Răzvan Ungureanu: Joi, 26 iulie, iesim in Piata Revolutiei pentru apararea democratiei si a statului de drept

  0

  “Dragii mei,

  Vă invit să participați, alături de mine și echipa Inițiativei Civice de Centru Dreapta, la protestul pentru apărarea statului de drept, care va avea loc joi, 26 iulie, la ora 19:00, în Piața Revoluției din Capitală.

  Pe 29 iulie, pentru prima dată în istoria recentă a României, democraţia cucerită cu grele sacrificii în urmă cu 22 de ani riscă să fie învinsă cu propriile arme. Pe 29 iulie liderii USL ne cheamă să fim părtași la o manipulare grosolană, silindu-ne să alegem între exercitarea unui drept democratic şi obligaţia de a ne apăra ţara şi instituţiile democratice.

  Fac un apel către cetățenii onești care stiu cât de importante sunt valorile democratice să ni se alăture. Pe cei care se simt reprezentați de Inițiativa Civică de Centru-Dreapta și de echipa din care fac și eu parte, îi chem să ni se alăture la protestul de joi din Piața Revoluției. Să ne mobilizăm până nu e prea târziu.

  Să le spunem lui Victor Ponta, Crin Antonescu şi acoliţilor lor că România nu mai vrea politicieni care fac din confiscarea justiției, distrugerea democrației și statului de drept, batjocorirea Constituției și călcarea demnității naționale, programul lor de guvernare. Că pe 29 iulie nu vom cădea în capcana pe care ne-au întins-o și nu vom legitima, prin participarea noastră, un referendum constituit pe baze ilegitime și lipsit de etică.

  Veniți să le arătăm celor care s-au văzut stăpâni peste această țară că formăm o MAJORITATE, acea majoritate care nu mai acceptă să fie condusă ”cum o fi” de o minoritate rău voitoare și care se revoltă.

  Mihai-Răzvan Ungureanu,
  Președinte și fondator Inițiativa Civică de Centru-Dreapta”

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here