Mini Merkel preia conducerea CDU

  2

  Annegret Kramp-Karrenbauer, protejata și preferata Angelei Merkel, a preluat conducerea Creștin Democraților germani. A fost o clonare încununată de succes.

  Dr. Evil și clona sa Mini Me, din seria de filme Austin Powers

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentDe Sfântul Nicolae
  Articolul următorVestele galbene. Franța investighează influența rusă. Ce-ar fi să înceapă cu acordul privind navele de asalt Mistral?
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  2 COMENTARII

  1. Nu știu cum să facem ca articolele I.L.D. să ajungă mai țintit la elevii de liceu, studenții de toate felurile, doctoranzi, profesori de toate gradele….

   Vorba Regelui nostru CAROL I. (către orice nou prim-ministru): „… La Învățământ păstrează-l pe Spiru Haret, că acolo-i viitorul țării ” !!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here