Obamacare şi turnătoria patriotică

  7

  Pe vremea tiranului George W. Bush, democraţii au susţinut mereu că opoziţia lor la politicile republicane este patriotică. Fie că era discutat războiul din Irak sau limitele puterii CIA, respingerea politicilor propuse de administraţia Bush avea la bază un patriotism fierbinte care refuză cu hotărâre limitarea libertăţilor cetăţeneşti, chiar şi în numele siguranţei.

  Acum că Barack H. Obama este preşedinte al Statelor Unite, iar Congresul este dominat de Partidul Democrat, deodată, a te opune administraţiei nu mai este patriotic. Şi nu numai că dizidenţa s-a rupt cu totul de patriotism, dar a devenit şi un factor de perturbare a bunului mers al societăţii americane. Ca urmare, Casa Albă a pregătit deja un serviciu pentru combaterea “zvonurilor” răspândite de cei care se împotrivesc înfiinţării unui sistem de asigurări pe model european.

  Există multă dezinformare în ceea ce priveşte asigurările de sănătate, de la controlul finanţelor personale până la încetarea asistenţei. Aceste zvonuri se răspândesc de obicei prin mailuri sau conversaţii obişnuite. Din moment ce aici, la Casa Albă, nu putem ţine o evidenţă a tuturor acestor zvonuri, vă cerem ajutorul. Dacă primiţi un mail sau citiţi pe internet ceva dubios despre reforma sistemului medical, trimiteţi informaţia la flag@whitehouse.gov.

  Inacceptabilă dacă îi are în vizor pe islamişti, delaţiunea devine frecventabilă când îi afectează pe anti-etatişti. Încet-încet, ea îşi face loc pe pământ american. Cu ce efecte, rămâne de văzut.

  via Hot Air
  citiţi şi Ace of Spades

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  7 COMENTARII

  1. John Cornyn, senator republican de Texas i-a trimis o scrisoare Presedintelui Obama in care-i spune urmatoarele:

   “Cerandu-le cetatenilor sa trimita emailurile “suspecte” catre Casa alba, este ineitabil ca numele, emailul, adresele, adresele IP si discursurile private vor fi raportate Casei Albe. Nu trebuie sa va surprinda ca aceste actiuni luate de personalul dumneavoastra din Casa Alba ridica spectrul unui program de colectare a datelor.”

   Citat de aici. Michelle Malkin numeste actiunea Casei Albe: Brigada de Informatori de pe Internet (The Internet Snitch Brigade).

  2. Am primit la redactie o fotografie dintr-o sala de operatie de dupa reforma sistemului de asigurari de sanatate.

   Obama Surgery

   Chirurgia de dupa Reforma Sistemului de Asigurari de Sanatate

  3. S-a creat si un birou obamic pentru primirea turnatoriilor:

   o-fish-ial-obama-seal-150

   Explicatii: pestisorul, deci fish primeste turnatoriile despre email-urile fishy, adica dubioase, calomnioase. Ce parere ai dr. Jones? Ne-au fishat baietii?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here