Panțu The Rage Boy

  2

  Cu totul altele sunt prioritățile zilei și de aceea voi fi cât se poate de succint. Undeva în Leftistan cineva se dă de ceasul morții… am luat notă și i-am trimis suferindului un flacon de aspirine. Bea multe lichide și fă-te bine!

  pantu-the-rage-boy-001

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentAllen B. West: Ne pare rău Ucraina, America a votat greșit în 2012
  Articolul următorExperţi ruşi „sabotaţi” de SUA
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  2 COMENTARII

  1. e interesant de studiat fenomenul dpdv al practicilor magice de care zicea Eric Voegelin / șamanismului politic de care zicea Vladimir Tismăneanu:
   ucenicii ăștia vrăjitori, Panțu, de plidă, cred că dacă zic de multe ori „extremism”, „extremist”, dansând cu făclii în jurul ILD și folosind gesturi simbolice, asta ar putea avea efecte în realitate

   ca la ăia care cântă hare krishna
   sau ăia de la ONU care declară că războiul e scos în afara legii
   sau ăia de la CNCD care declară tabu anumite cuvinte din dicționar, cum ar fi „țigan”

   nu e exclus ca obsedații ăștia să facă și voodoo, de ex să ia o riglă (reprezentând o linie dreaptă ) și să o înțepe

  2. ILD e un portal extremist, EXTREMIST!!!!, extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist!!!!!!!!1!!!/!

   Dovada? A zis-o si Ernu, ce daca e comunist? A zis-o si Tudoran, ce daca fauna de pe blogul lui pare rupta din filmele horror de acum 100 de ani? Ce daca a fost consilier la Varan? A zis-o si Rogozanu, ce daca a tinut cu minerii? Ce daca e inconjurat de fascisti si comunisti (la propriu) care viseaza la revolutii violente? ( https://inliniedreapta.net/fascisti-peste-tot-sa-chemam-minerii-berkutii-si-mana-de-lucru-sa-ne-aduca-linistea/ ) Si ce daca, eu, Pantzone, sunt doctorand de o vesnicie si incurc socialismul cu liberalismul, ce daca nu prea stiu ce vreau sa demonstrez si habar nu am cum sa o fac? Ce daca scriu pe un site mogulist?

   Jur, promit, ILD e extremist, extremist, extremist, extremist, extremist, extremist–tremist-mist-ist-ttt!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here