Persona Non-Grata în Danemarca (şi Anglia): Geert Wilders, liderul celui mai mare partid din Olanda

  6

  Înainte citiţi: Anglia capitulează în faţa terorii

  Teroare, terorism, terorist. TEROARE. Sînt cuvinte pe care noi, românii, le-am auzit dar le receptăm ca pe ceva îndepărtat şi cu aromă de film de la Hollywood. Acestea sînt totuţi cuvinte care pentru Europa occidentală sînt o realitate, ceva ce ţine de cotidian.

  Danemarca refuză să primească pe Wilders la o conferinţă

  de Arne Hankel

  geert-wilders-in-uk-and-denmark

  Noul prim-ministru al Danemarcei, Lars Lokke Rasmussen nu vrea ca Geert Wilders să fie invitat la o conferinţă în Danemarca. Conferinţa din capitala daneză estre despre libertatea de exprimare şi radicalizare.

  Nu cred ca Geert Wilders ar trebui să primeascăo invitaţie la această întînlnire, a spus Rassmussen ]n timpul unei conferin’e de presă.

  Membri ai parlamentului din parteas Partidului Liberal îi spun lui Wilders că nu ar trebui să fie primit la conferinţă. Avînd în vedere toată agitaţia provocată de lista de invitaţi, întîlnirea a fost amînată pînă în toamnă.

  În aceiaşi zi în care Danemarca îi spune lui Wilders că ar ărefera să nu îl primească, Marea Britanie publică o listă neagră cu oameni care au primit recent interdicţia de a intra în ţară. O parte din listă este ţinută secretă, dar conform ANP [Biroul de Presă Olandez], Wilders este pe listă.
  Denemarken wil Wilders niet ontvangen op conferentie

  Marea Britanie, este statul care acum cîteva luni a interzis liderului celui mai mare partid din Olanda, Geert Wilders, să onoreze o invitaţie a Lordului Malcolm Pearson de a arăta filmul său critic islamului,Fitna.

  Motivul interdicţiei este un alt Lord, Nazir Ahmed, care a avertizat că va mobiliza 10.000 de musulmani în cazul în care Geert Wilders va fi primit în House of Lords. Elita engleză a făcut întocmai pe plac Lordului musulman iar Wilders a primit interdicţie în timp ce ameninţările cu violenţa din partea lui Ahmed au fost ignorate.

  Pe lista lista neagră a Marii Britanii întocmită de Ministrul de Interne, Jacqui Smith, se află şi popularul comentator de radio Michael Savage (pe numele lui real MICHAEL ALAN WEINER), care are între 8 şi 10 milioane de ascultători.

  Ce este revoltător este motivul pentru care Michael Savage a primit interdicţia:

  îndemnat la comportament inacceptabil căutînd să provoace pe alţii la serioase acte de violenţă şi diseminarea urii care ar duce la violenţe intercomunitare.
  Părerile lui despre imigraţie, islam, viol şi autism au provocat mari jigniri în Statele Unite.
  Who is on UK ‘least wanted’ list?

  Michael Savage a fost pus pe listă alături de terorişi şi extremişti islamici. Acesta a anunţat că va da în judecată pe Ministrul de Interne britanic.
  ————————————————————————–
  Marea Britanie este un stat paralizat. Ştiu, sună bombastic, exagerat şi poate paranoic. Dar este adevărul gol-goluţ. Marea Britanie este un stat paralizat de teroarea islamistă, iar spre surprinderea mea, Danemarca, statul cu nivelul cel mai crescut de libertate de exprimare din lume poate, a capitulat şi el sub Lars Rasmussen (căutat în alte vermuri de Interpol pentru crimă)

  Really?
  Lovitură de stat în Marea Britanie, pe înţelesul tuturor
  Islamizarea Angliei 1, 2, 3
  Geert Wilders: “persona non grata” în Anglia

  Gates of Vienna

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  6 COMENTARII

  1. Daca Wilders nu apare in lista de pe linkul BBC, ar fi trebuit sa poata intra in UK. Cred ca pe langa aceasta lista oficiala, mai este una secreta in care figureaza si politicianul olandez.

  2. Mi-a placut cum a argumentat in favoarea libertatii de exprimare. Da, el este un personaj controversat, cu opinii care sunt sau pot parea extreme. Poti sa fi de acord sau nu cu ceea ce spune sau scrie, dar mi se pare prea mult sa il pui alaturi de dezaxatii de pe lista aceea. Britanicii au ajuns sa se teama intr-un asemenea hal de proprii cetateni musulmani, incat ar face orice in incercarea de a-i convinge ca nu au nimic impotriva lor; corectitudinea politica a dhimmilor din guvern are o pronuntata componenta defensiva: poate ca ajungem la pensie daca ne punem cenusa in cap si ii haituim pe cativa indivizi care nu-s pe placul Religie Pacii. N-aveti decat, boys and gals, n-o sa mearga.

   P.S. Am o banuiala ca Sarah Baxter (?) se refera la BNP atunci cand vorbeste despre un partid neonazist. Lumea nu mai are proprietatea termenilor, BNP-ul nu poate fi catalogat drept neonazist. De altfel, din cate stiu eu, aripa nazista s-a desprins de BNP acum cateva zeci de ani.

  3. Imperialistu. Acum citiva ani a aparut un documentar facut de Dispatches de la Channel 4 din UK in care liderul aripii de tineret al BNP a fost filmat facind comentarii in care isi exprima simpatia fata de Hitler.

  4. Bun, asta nu stiam, dar chiar si in aceasta situatie tot cred ca eticheta neonazist e pusa cu multa usurinta din dorinta de a discredita problemele ridicate de BNP. BNP-ul este un partid de stanga anti-imigratie; cateva declaratii tembele nu inseamna mare lucru, fie si ele ale aripii tinere. O sa mai studiez problema cand am mai mult timp, dar intre timp, gandeste-te si tu ca e cale lunga de la anti-imigratie la neo-nazism. Nu sunt un fan al BNP, dar am vazut prea multe mizerii pentru a mai crede cu usurinta in acuzatii de genul acesta. Retorica anti-imigrationista, pe alocuri poate chiar xenofoba, dar pana la nazism mai e.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here