Președintele Planetei Pământ se teme de Încălzire Globală doar când e la servici

  3

  Pentru că planeta e pe ducă și schimbările climatice vor duce la o reconfigurare globală a reliefului de pe coastele continentelor, cel mai măreț și progresist cuplu prezidențial din istoria SUA a decis să privească Apocalipsa Încălzirii Globale direct în ochi. Iar pentru aceasta și-au cumpărat bilete chiar în primul rând.

  Michelle și Barack Obama tocmai au plătit avansul pentru a intra în posesia unei proprietăți remarcabile în valoare de aproape $15 milioane. Dar nu oriunde, ci pe malul Atlanticului, în insula Martha’s Vineyard. Una dintre cele mai vechi colonii englezești de pe continentul american, insula se află în dreptul coastei New England. Modestul port pentru baleniere din secolele XVII-XVIII a devenit în deceniile recente o adevărată atracție pentru celebrități. De la FDR și The Kennedy Dynasty care obișnuia să își petreacă vacanțele de vară pe insulă, la mai proaspetele personalități politice precum John Kerry, The Obamas sau The Clintons, numele sonore n-au lipsit niciodată de pe insulă. Actori, muzicieni, profesori și politicieni se bucură toți de apartenența la un club imobiliar select, clubul proprietarilor de pe Martha’s Vineyard.

  Privind chiar și fugitiv pe lista rezidenților de seamă ai acestei insule n-au cum să nu îți sară în ochi două caracteristici comune ale acestor locuitori faimoși. Toți flutură stegulețele egalității în timp ce blamează capitalismul, chiar dacă posedă capitaluri suficient de dolofane pentru a achiziționa asemenea proprietăți, și toți sunt apostoli ai religiei verzi, care ne îmbie o escatologie a schimbărilor climatice ireversibile. Aceștia sunt rezidenții, fie și doar pe timpul verii, ai insulei Martha’s Vineyard.

  Era să uit…

  Coasta insulei Martha’s Vineyard are o elevație peste nivelul mării de doar câțiva metri. În cazul creșterilor nivelului Oceanului Planetar această insulă va fi inundată.

  Insula se află pe coasta Atlantică a Massachusetts, coastă predispusă la urgane. Tot mai dese, dacă ar fi să ne luăm după alarmele din media.

  Pe insulă se poate ajunge doar pe apă sau prin aer. Și cum îi cunoaștem pe toți politicienii de stânga ca fiind extrem de modești în timp ce ne predică despre cum arde planeta, sigur nu se vor deplasa către noile lor case cu avionul sau elicopterul, ci vor vâsli vânjos pentru salvarea Terrei.

  Obama în vizită la Martha’s Vineyard, în 2010

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  3 COMENTARII

  1. Pai nu trebuie sa investeasca si el banutii primiti la discursurile alea sforaitoare ? Nu e bai, a vazut la Al Gore cum se face. Apropo,la NY se mai ajunge cu avionul ssu cu submarinul ?

  2. Insula asta e un paravan frecventabil… au transpirat insa informatii si despre alte hogeaguri, ceva mai sinistre, unde alde clintons si altii ca ei participa la orgii cu copii intre 10-15 ani, de toate sexele, etc…
   Deci tot o traditie stangista – bietii luptatori ecologisti sunt inafara preocuparilor justitiei, care ramane doar pt proletarii si dusmanii de clasa – prietenii stiu despre ce e vorba…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here