Protest marca Taiba

  11

  Antena 3 anunţă:

  Ridicarea embargoului, oprirea războiului, deschiderea graniţelor şi ajutorarea oamenilor din Gaza : acestea au fost mesajele principale pe care aproape 500 de persoane le-au transmis prin diferite pancarte şi jucării care simbolizau copiii ucişi în Gaza, joi la prânz în parcul Izvor, pe fâşia de trotuar din faţa Palatului Parlamentului. Timp de trei ore, sutele de oameni care s-au adunat să protesteze împotriva războiului din Gaza acuzau cu îndârjire în limbile arabă, engleză sau română că islamiştii sunt teroriştii (Islaim terrorism – n.r.) şi mai ales crimele împotriva copiilor din zonele de conflict. Majoritatea protestatarilor au fost musulmani arabi, sirieni şi turci, care condamnă acţiunile Israelului în Fâşia Gaza, dar alături de aceştia au venit şi mulţi români care protestează împotriva conflictului din Orientul Mijlociu.

  Orele 13. Steagurile Palestinei au început să fluture deasupra mulţimii, iar sutele de pancarte prin care protestatarii cereau ajutor, titrau: “Help Gazza”, “Ajutaţi Gazza”, “Opriţi măcelul împotriva Palestinei” sau “Gaza are dreptul la libertate”. Mesajele în limbile arabă şi turcă de pe pancarte au fost interzise, “doar română şi engleză”, a spus un jandarm unui protestatar musulman. Mulţimea de musulmani arabi, turci sau sirieni, dar şi români vuia de mesaje anti-război rostite în cor sau expuse prin pancarte.
  ………
  “Scopul manifestaţiei de azi este acela ca, împreună cu comunităţile arabe şi musulmane din România şi familiile celor care se află acum în Gaza să transmitem mesaje de pace, să se oprească războiul şi să se retragă trupele israeliene, pentru că acolo au murit oameni nevinovaţi şi mulţi copii”, a declarat pentru Antena3.ro Abu Al-Ula, preşedintele Fundaţiei Taiba, una dintre asociaţiile care a organizat manifestaţia din Parcul Izvor.

  Contra războiului din Gaza pe o fâşie din parcul Izvor

  Fundaţia Taiba… să vedem. Înfiinţată în 1999, o organizaţie caritabilă şi de promovare a islamului din România. Mai multe în acest articol din 2005, scris de Manuela Paraipan pentru Global Politician:

  In Romania there are approximately 70,000 Muslims of different nationalities, mainly Tatars and Turks, but also Syrian, Lebanese, Albanian and others. There are several Islamic and Arab institutes, foundations and cultural centers located in the main cities such as: Bucharest, Constanta and Timisoara. Taiba Foundation, is one of the most important Muslim organization in Romania. They are involved in charities for the Romanian and Muslim community, as well as in other cultural activities. In a recent study by Gyorgy Lederer about the extremist Islamic entities in Eastern Europe, Taiba Foundation is mentioned among some others, which are sponsored by Saudi Arabia.

  An interesting conference on Euro-Islam had been organized this month in Bucharest, by the AEGEE organization, together with the Romanian Minister of Foreign Affairs (MAE), UNESCO and the Council of Europe. Taiba Foundation, represented by several members participated at the conference’s lectures, seminaries and workshops and also supported financially the event. From the perspective of being a sponsor, thus claiming the right of spreading a certain type of propaganda, the conference tended to become an event focused on Islam, rather than on Euro-Islam, or on peaceful coexistence, mutual respect and loyalty first and foremost to the laws of the state, and only then to a religion or another. What this conference emphasized was the radical Islam preached and practiced by a part of this mostly Sunni community, their attachment to their identity as Muslims and their loyalty to Islam. Romania, as any other Eastern Europe country is an easy target for Islamic terrorists. Some of the most known Arab businessmen from Romania were involved in fiscal fraud, acts of corruption, and even accused of financing terrorist activities and organizations in Gaza, West Bank, Lebanon and Iraq. While it is improbable to find in Romania Muslims or Arabs willing to become suicide bombers, it is already a fact admitted by the Romanian secret services that important amounts of money are send from Romania to the Middle East and elsewhere to support acts of terrorism.

  Arab Terrorists In Romania

  Prin caritatea fundaţiei Taiba wahabismul este importat discret şi de Romania, frumos impachetat in victimologia “cauzei palestiniene”.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedent“Dacă eşti musulman poţi ucide un musulman. Nici o problemă. Nimeni nu se va plînge”
  Articolul următorJimmy Carter – purtător de cuvânt al Hamas
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  11 COMENTARII

  1. Emil, in prezentarea Antenei 3 s-a strecurat o greseala, nu s-a strigat islaim terrorism ci Israel=Terrorism dupa cum a observat si un participant (Gabi) comentator de pe situl televiziunii.
   Gabi dixit:

   “că islamiştii sunt teroriştii (Islaim terrorism – n.r.)” Cine a scris articolul este batut in cap? Cei de la manifestatie erau musulmani si ei nu sunt de acord cu denumirea de islamisti, si cum ar putea sa se faca ei insisi teroristi???????? Strigau Israil terorist, Israil fiind evident Israel!!!! In rest articolul este Ok.

   Reporterii Antenei 3 ori nu aud bine ori nu inteleg despre ce este vorba…

  2. Antena 3 l-a gasit in multime si i-a luat un scurt interviu lui Abu Al-Ola Al-Ghaiti, presedintele Fundatiei Taiba din Romania. Din curiozitate am vrut sa stiu mai mult despre acest doctor vent in 1987 in Romania si i-am citit un interviu de pe blogul sau din care citez:

   Reporter: Daca nu ma însel ati fost printre singurii care au avut curajul sa vorbeasca deschis cu presa si sa spuna foarte clar ca Islamul condamna orice fel de act terorist.
   Dr. Abu Al-Ula: Dumnezeu / Allah ne spune în Coran ca cine ucide un suflet nevinovat este ca si cum ar fi ucis întreaga omenire, deci unul dintre cele mai mari pacate în Islam este sa iei viata unor oameni nevinovati. Unde mai puneti faptul ca în acele momente au fost ucisi si foarte multi musulmani.

   constantinescu1

   Abu Al-Ula cu Emil Constantinescu

   sigla

   Logoul Taiba

   Reporter: De asemenea, vreau sa amintesc de contributia dumneavoastra remarcabila la calmarea spiritelor în urma aparitiei acelor caricaturi defaimatoare la adresa profetului Muhammed. Cum ati reusit?
   hutba
   Dr. Abu Al-Ula: Musulmanul este un om echilibrat si stabil. Nu generalizeaza si nu trateaza nici un aspect important cu subiectivism. Daca o persoana l-a denigrat pe profetul Muhammed, nu înseamna ca toti danezii sau toti crestinii au facut la fel. Nu! Eu am avut reactii, dar acestea au constat în calmarea spiritelor. A raspunde prin asedierea ambasadelor nu este uman si nici islamic. Daca îl iubim pe profetul Muhammed cu adevarat, ar trebui sa aplicam modelul lui de viata si sa nu reactionam irational si iresponsabil. Însusi profetul Muhammed a avut un comportament exemplar cu cei care l-au dusmanit. El întotdeauna le-a raspuns în cel mai bun mod, astfel încât i-a impresionat. Asadar, cred ca aportul meu a fost în calmarea spiritelor si redirectionarea acestor sentimente spre actiunea de prezentare a imaginii profetului.

  3. FERICITI FACATORII DE PACE!RELIGIA SI DUMNEZEU NE INVATA SA IUBIM NU SA URAM. DACA DUMNEZEU ESTE UNIC FACATORUL TUTUROR VAZUTELOR SI NEVAZUTELOR STAPINUL TUTUROR, STAPANUL TIMPULUI,NOI IN SENS FILOZOFIC FACUTI SA FIM CREATORI DE BINE: FIECARE DISTRUGERE FICARE ABUZ FIECARE CRIMA ESTE CA O SFIDARE A CREATORULUI SI O SINUCIDERE.LUMEA VIE ARE INFINITE LEGATURI NECUNOSCUTE NOUA.RUPEREA UNEI INFIME LEGATURI POATE DUCE LA COLAPS.FIZICA SUBATOMICA NU ESTE INCA CUNOSCUTA. DE UNDE STIM CA ASA ZISA PARTICULA A LUI DUMNEZEU NU VA DECLANSA O GAURA NEAGRA SAU ANTIMATERIE.MILENIUL TREI VA FI MISTIC SAU DE LOC. Al treilea razboi mondial se va duce cu bate sau arcuri.In fiecare zi crucificam Mantuitorul prin rautate pacate orgolii lacomie,etc.Prezentul e un razboi economic bazat tot pe lacomie. DDD

  4. Francesco,

   Reporterii Antenei 3 ori nu aud bine ori nu inteleg despre ce este vorba…

   ori mint cu nerusinare?

   Uite de exemplu cum s-a purtat profetul cu evreii din Medina:
   (Medina, lacrima mea… 😉 )

   A case of ethnic cleansing, betrayal and genocide carried out by the Messenger of Allah

   In caz ca nu stiati, si la Mecca si la Medina au fost vechi comunitati evreiesti citeva secole inainte sa-l incerce pe Mohamed mesageria, potrivit unor istorici inca de la distrugerea primului templu (Nabucodonosor, poate mai tineti minte “By the rivers of Babylon, where we sat down, and we wept when we remembered Sion – psalm 137). A propos de ce sustin arabii ca Palestina era a lor, ca acolo locuiau, iata ca si evreii ar trebui sa-si revendince drepturile pe teritoriul Peninsulei Arabe, la Mecca si Medina in cadrul unui acord de pace pentru teritorii.

   the Jews, who were well established in Yathrib (Medina) were “practically the owners of this green and fertile land

   Unlike the Jews who practically were the master of all trades, and the owners of most businesses, Arabs in Yathrib made their living serving the Jews in their farms and households. They were looked down at, by their Jewish masters and this was the cause of resentment.

   Ca si atunci, ca si inainte si dupa 1948, umbla dupa noi sa le dam de lucru si ne urasc de moarte. Plus ça change plus ça reste la même chose. In fine, povestea e intortocheata si dupa mine si greu de urmarit, dar pina la urma, iata cit de milostiv a fost Muhamad cu inamicii sai:

   Trenches were dug in the market of Medina, and all males above the age of puberty – anywhere between 600 and 900 “men” – were beheaded and tossed inside them. … Captivity was not a pleasant fate for the women. Allah had made lawful those whom their right hand possesses, and no logical, objective observer could possibly assume the sexual relations Muslims had with these women, who had just witnessed the beheading of their sons, brothers, and husbands at the hands of these animals, were consentual. Muhammad himself took one of the women, Rayhana ‘Amr b. Khunafa, who remained in his power until he died, refusing to marry him. And, as had become by now typical, the ethnic cleansing and genocide of the Jews of Medina was subsequently absolved by a revelation from God, who said it was the fault of the Jews for aiding the disbelievers.

   Un alt exemplu elocvent il ofera soarta evreilor din Khaibar
   In timpul razboiului din Liban 2006, Heazbollah a lansat asupra Israelului atacuri cu rachete pe nume Khaibar, produse in Iran.

   After Khaibar was conquered, the Jews were either enslaved, executed, or allowed to live there provided they gave the Muslims one half of all they produced. One of Muhammad’s most brutal acts involved a prisoner named Kinana. Kinana was one of the leaders of Khaibar. Muhammad wanted him to reveal where some buried treasure was hidden. Kinana refused. Muhammad had him tortured to the point of death, then had him beheaded … This event occurred about 3 years before Muhammad’s death due to poisoning. Khaibar was a large Jewish settlement about 95 miles north of Medina. The Jews there were primarily farmers. Khaibar was known to have some of the best date palms in the region

   pentru ca

   the valley surrounding Khaibar was considered as one of the most fertile of the desert oases and its great gardens of date palms were most jealously guarded by the various Jewish tribes whose territory it was. The Jews of Khaibar were considered the bravest warriors, and they posed a most powerful challenge to the supremacy of Islam.

   Ce s-a schimbat de atunci si pina acum?

   Detalii macabre si aici.

  5. musulmanii romani,turci si tatari nu vir amestec arabesc in relatiile noastre cu romanii.
   a fost liniste,a fost bine pana au venit acesti fundamentalisti sustinuti de femei romance trecute la islam,care au devenit rele,pline de ura.
   In doi ani de dupa ce isi faceau cruce,acum Isus e profetul,iar arabii au creat lumea.
   E o rusine aceasta fundatie Taiba legata direct cu IHH terorista din Turcia,org ce a fost in afara legii.
   nu numai eu spun asta
   vedeti aici
   islamroumanianews.blogspot.com

  6. Abbu, cunoastem situatia musulmanilor din Dobrogea, cu care practic au fost zero probleme sute de ani.
   Am citit asta de pe situl indicat de tine. Este situl tau? Cu cei de la islamulazi am avut si noi citeva contre. Vezi aici.

  7. la mai bine de un an protestul se repeta.
   de data asta la parcul Carol…(saracul rege….bine macar ca nu vede…)
   Asadar 100-120 de familii musulman inclusiv copii,cu catel cu purcel…pardon….fara purcel,au demonstrat impotriva “genocidului’ din Gaza.
   De data asta au mers direct la sentiment….”un popor european este distrus si oprimat,este infometat si omorat….”
   europeni,poate puricii din hainele sosite cu nava lux de croaziera din Turcia…..
   De altfel interes roman-ZERO.interes presa…ZERO….
   romanii nu sunt fraieri,multi au fost in Israel si stiu sa faca diferenta intre vaicareala,propaganda si minciuni ale asa zisilor activisti renumerati ca sub ambalajul “Gaza sufera” ne vand de fapt islam agresiv.Romanii stiu cine respecta drepturi si da ajutor umanitar daca este cazul,stiu ca Israelienii sunt un popor care de la zero au o tara moderna si puternica.Dar asta se face cu munca,cu inteligenta,cu sacrificii,nu cu inarmare si dorinta de distrugere.

   asadar pe o caldura torida, imbroboditele islamului au luat port-vocea si au crezut ca romanii o sa lesine de emotie…
   nu a fost asa si nu va fi asa…

  8. @ Pescuitorii in ape tulburi au fost sunt si vor mai fi.Terorismul international este ultima forma ticaloasa de a face avere! Cu minim de investitii,cu amenintari la adresa compatriotilor sa contribuie pentru o cauza bla..bla…Mai rapesti niscaiva ametiti contra 5 milioane$/buc.Gasesti cativa disperati de foame sau in situatii limita de sanatate in familie..Cu 25.000$ ai una buc.fundamentalist cu bomba pe buric.Tragi linie si profitul e maxim basca statutul de luptator national.Au cam trecut vremurile doctrinelor totul reducandu-se la lacomie porcina.Al treilea razboi economic e in desfasurare acoperit de galcevile mediatice de manipulare.Ghinionul lor ca Romanii nu mai primesc nici bilete de transport in comun.Cum vor arata campaniile politice?Cu amenintarile globale ,solare omenirea se va intoarce in pesteri dar nu cu mai multa minte.DDD

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here