Reductio ad hitlerum

  5

  În Vest, islamiştii se ţin de mînă cu progresiştii şi explică la gură-cască de ce Israelul este un stat nazist.
  Acasă, islamiştii explică la gură-cască autohtoni cum a fost Germania nazistă victimizată de evrei.
  În Vest sînt anti-fascişti. Acasă sînt nazişti sadea.
  Tragedia este că astfel de măscărici au o audienţă enormă şi devotată.

  Lecţie de istorie cu un imam egiptean


  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentZiua Memoriei
  Articolul următorRăzboiul porumbelului
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  5 COMENTARII

  1. Fac hepatită dacă mă gândesc la vreo declaraţie din care Germania nazistă iese victimă a evreilor! Nu am nicio înţelegere pentru oamenii ăştia! Marele erou Hitler este un neînţeles… “Binele” pe care el a vrut să-l facă a fost deturnat de un mic geniu cu un aparat protophotoshopic cu ajutorul căruia picta lagăre abominabile şi munţi de cadavre în care vedeai oameni aruncaţi aşa cum se aruncă câinii pe marginea şanţului la ţară.

  2. Si ummah se mai mira de ce nu primeste premii Nobel pentru inovatiile din stiinta! :mrgreen:

   “Note the humiliation on his face, Allah be praised.”

   Hm… pana la fraza asta, inca mai era acceptabil; pe alocuri, chiar amuzant. De aici incolo, devine sinistru. Cata satisfactie trebuie sa simta trogloditul asta atunci cand se uita la acele imagini! Stii ce e ciudat, Emil? Ca tot ce a spus el despre evrei, ca nu inteleg decat de forta si ca se tem de tine mai rau decat se tem de Dumnezeu, se aplica perfect musulmanilor.

   P.S. “Does this look like a human being?”, intreaba retoric bestia de mai sus. Primo Levi are o carte cu un titlu asemanator, Mai este oare acesta un om?.

  3. Filmul asta ar trebui dat in reluare 24/24 in toate cancelariile din Europa. Imi creste tensiunea cand il vad pe retardatul ala. Parca era un cuvant pentru el: sfertodoct. Dar am uitat, aia cere sa fii om.

   Ma oamenii, blog-ul asta e prea depresiv. Este shi vreo veste buna? Nu o inventat nimeni un virus care sa dea diaree la toti retarzii islamizati? Aia ar fi stire. Dar shi miros.

  4. toro,
   presimteam eu ca tipul asta e un retardat si ca filmul e deprimant, de aia nici nu l-am vazut pina acum. Mai bine nu il vedeam 😀 Pt oamenii astia, a fi retardat este “a must”. Cu cit mai retardat si mai revoltator cu atit mai bine… cind eram in sscoala generala, acum 20 de ani, chiar si sub Ceausescu, imaginea islamului care ni se prezenta era mai apropiata de realitate

  5. Nu prea stiu cum o fost pe vremea lui Ceasca, dar stiu ca arabii din complex (Timisoara) shi-o luat cateva serii de bataie shi o fost liniste. Shi e liniste shi acuma.
   O fost doar un mic scandal acuma cu Gaza, ca vroiau sa manifesteze in orele de varf (circulatie). Normal ca primaria nu le-o acceptat cererea shi le-o propus alta zi. Dar fudulii au zis ca numai vor. Apoi cum poti sa manifestezi fara sa incurci lumea?
   Faza shi mai faina este ca exista o strada in Timisoara (Brancoveanu) pe care sunt o gramada de magazine arabesti. Toata lumea are pus pe un singur post Al-Jazeera. Chiar uiti ca esthi in Rromania.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here