Religia Păcii face dreptate în Bangladesh

  0

  Hena, o fată de 14 ani din satul Shariatpur, a fost violată de o rudă în vârstă de 40 de ani. Autorităţile satului în materie de sharia au examinat toate aspectele acestei fărădelegi şi au pronunţat verdictul: Hena să fie pedepsită cu 100 de lovituri cu biciul. Sentinţa a fost executată în public, iar Hena a leşinat după 80 de biciuri. Apoi a murit.

  Violul, în jurisprudenţa islamică, nu poate fi dovedit decât de mărturia a patru martori. Hena nu a avut patru martori. Deci Hena nu a fost violată. În schimb, a întreţinut relaţii sexuale în afară căsătoriei. Neînfrânarea poftelor trupeşti se numeşte promiscuitate. Promiscuitatea este aspru pedepsită în sharia. S-a făcut dreptate, caz închis.

  Rapoartele afirmă că Hena a fost violată duminică de Mahbub, o rudă în vârstă de 40 de ani. A două zi a fost pronunţată o fatwa de către un consiliu sătesc, care a pedepsit-o cu 100 de lovituri de bici. Ea a leşinat după aproape 80 de lovituri.

  Hena a fost transportată la centrul medical Naria, unde a murit datorită rănilor suferite.

  The Daily Star

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentProclamaţia de Autonomie a Ţinutului Securesc (programul politic al USL avant la lettre)
  Articolul următorTovarăşii se revoltă: IICCMER nu e o instituţie apolitică!
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here