Remus Cernea, prima victimă a rivuluţiei

  2

  Cladiu Crăciun este vândut lui Băsescu. Altfel nu se explică: http://miscareaverzilor.eu/

  Demisia de onoare? Se pare că omuleţii verzi şi agrarieni au un dezvoltat simţ al umorului involuntar. Dar zău, se iroseşte bunătate de mişcare verde, democrată şi agrariană. Se poate aşa ceva ecotovarăşi, mama Gaia se ofileşte şi voi să vă certaţi?! Dacă aveţi într-adevăr de transmis “un mesaj de încurajare protestatarilor”, atunci stimatul comitet central verde este invitat la o sesiune de lucru, împăcare şi empatie în jurul unui copăcel din Piaţa Universităţii, spoliat de frunze şi speranţe de iarna nemiloasă a regimului dictatorial Băsescu. Daţi un exemplu de protest civic şi paşnic curat ca clorofila, neîntinat de scopuri partizane şi electorale!  Verde pe dinafară şi roşu pe dinăuntru, Remus Cernea face frumos la USL:

  Salut poziţia oficială a USL care demonstrează responsabilitate şi raţionalitate în tratarea proiectului minier pe bază de cianuri de la Roşia Montană. Consider că România are nevoie de o nouă guvernare circumscrisă, în ansamblul ei, unei atitudini generale de acest fel, iar Mişcarea Verzilor – Democraţi Agrarieni este gata să se alăture eforturilor unei construcţii politice în acest sens.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. Am eu un mesaj un mesaj de încurajare:

   CO2 is killing the planet. Then why don’t you stop exhaling it?

  2. Emil, la ce anume ai vrea să-l ducă mintea pe unul care la 37 de ani nu și-a terminat nici facultatea, locuiește cu părinții, n-are familie sau copii și n-a muncit cu adevărat nicio zi în viața lui?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here