Roumanie: Solidarité avec La Manif Pour Tous

  10

  Un grup de francofili de la ILD l-a întâmpinat pe primul ministru francez cu flori, steaguri franceze și, mai ales, cu steagurile prietenilor noștri de la filiala La Manif Pour Tous (LMPT) – București.

  Am ținut să onorăm tradiția de ospitalitate și de francofonie românească, precum și tradiția franceză, instaurată deja de mai multe luni, de a nu lăsa niciun ministru francez să se deplaseze, în Franța sau în străinătate, fără să întâlnească în cale un grup de manifestanți LMPT împotriva legii Taubira, a „căsătoriei” homosexualilor și a adopției de copii de către astfel de „familii”.

  La Manif Pour Tous Roumanie

  Nouvelles de FranceManif pour Tous : Ayrault accueilli en Roumanie

  Des militants conservateurs roumains ont rappelé ce jeudi au Premier ministre Jean-Marc Ayrault, de passage jusqu’à vendredi, que le combat contre la loi Taubira continue.

  Le Salon Beige – Jean-Marc Ayrault accueilli à Bucarest par des Roumains francophiles

  Le Bréviaire Des Patriotes – Manif pour tous : Jean-Marc Ayrault accueilli jusqu’en Roumanie

  De passage en Roumanie ce jeudi, le premier ministre Jean-Marc Ayrault a eu la surprise de croiser sur sa route, même loin des frontières nationales, des militants conservateurs roumains venus lui rappeler que la lutte se poursuit contre la dénaturation du mariage et que la contestation ne fléchit pas, en France comme ailleurs.

  Traduction française, via Google Translate:
  http://translate.google.ca/translate?hl=en&sl=ro&tl=fr&u=http%3A%2F%2Finliniedreapta.net%2Flavedere%2Froumanie-solidarite-avec-la-manif-pour-tous%2F

  Miting de solidarizare – Manif de Solidarité

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  10 COMENTARII

  1. Excelent, ca tot nu voia el sa va vada, de s-a anulat manifestatia de azi! Bravo! Nici Romania nu lasa nimic!

  2. Bravo @6. Gata, de data asta ne-ai convins. Si cu logica si cu latul. Si tu si PE.

  3. Mihaela, noul comentariu #6 este al tau. Am scos comentariul acelui ticalos care semneaza homosexual militant.

   Tin minte ca il incadrasem la categoria spam. Va rog sa nu mai scoateti imbecilii din acel tarc. 🙂

  4. Multumesc Vlad. Asa stiam si eu, ca e la locul lui din spam.
   (Pentru ca sa se inteleaga noul comentariu #6, numitul spunea ca au fost prea putini cei care l-au primit la Ayrault si ca “se strange latul” pt ca PE a votat nustiuce decizie pro-homo.)

  5. probabil e din Accept sau ceva similar pt ca l-am vazut comentand si pe contributors si alte bloguri in acelasi stil, si pare sa fie la curent cu evolutia legislatiei.

  6. O singura persoana de-ar fi fost sa-i faca “coucou” cu steguletul LMPT lui Ayrault ar fi fost suficient! :-). Restul aberatiilor nu prezinta interes, sunt pline de ura…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here