Ruinarea Americii. Mare scofală

  3

  Cultura și politica lui dă-mi, dă-mi, dă-mi statule dă-mi, pentru că sunt și eu om cu vreo câteva sute de drepturi pe care le merit! Împrumuturi, impozite, subvenții, bagă la mandea. Ia băgați cărbuni în cuptorul ieconomiei sociale de paiață. Împrumutați și cheltuiți, că doar nu au intrat zilele în sac.

  Dar gura sacului se strânge implacabil.

  Fugi dom’le de aici!

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentSute de statui ale lui Lenin distruse în Ucraina
  Articolul următorPetre M. Iancu: Nevoia Europei de români
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  3 COMENTARII

  1. O alta optiune pe care guvernul sua o va putea lua este sa devalorizeze dolarul. Daca dolarul n-o sa mai aiba mare valoare, atunci datoriile vor fi usor de platit cu hartie colorata. Desigur, asta ar ruina economia si creste inflatia dar hei, cu-i ii pasa? nu? Heil Obama!

  2. @Adi #1: Deja au facut asta, au avut citeva trimestre de ‘quantitative easing’. Suna frumos insa de fapt au generat “bonds” ca sa se poata imprumuta ei insisi 🙂 De-aia dolarul canadian a ajuns cam egal cu cel american, inainte era cam 1$ US = 0.6$ Ca.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here