Tombolă cu excursie în Cuba!

  0

  Cineva interesat? Rogo, pentru tine fac o acţiune afirmativă şi îţi dau prioritate. Ştiu că eşti asuprit rău; nu ai 5 lei ca să mergi la Ateneu, darămite 5 dolari pentru un bilet de tombolă… Dar te salvez eu! Tu împachetează şapca, chiloţii de baie şi împrumută un dicţionar de hasta la revolución siempre. Nu e de ici de colo să vezi capitalismul în putrefacţie (puzderie de rable americane din anii ’50 în Havana) şi toate elementele economiei naţionale trecute în gestiunea statului! Cam tot de atunci şi rablele astea (poftim? da, cleveteli de guri rele, nu descurajez). Sărută mânușițele duducăi Victoria din partea lui Che. Dacă există dreptate socială în cer, sigur voi câştiga tombola. Pentru voi! Da, este o excursie pentru dos compañeros! Sărută mânușițele duducăi Victoria şi din partea lui Trotsky. El se tratează în Mexic pentru un beteşug mai vechi de la un târnăcop de spart gheaţa, dar vă aşteaptă la întoarcere! Ce să-i faci, eternul revoluţionar e un sentimental incurabil. I-au mers la inimă rândurile duducăi despre morţi. E singurul element în care se simte în largul lui. Care morţi? Cum care, morţii pentru o viaţă mai bună. Aşa zice şi Trotsky, niciun element în afara gestiunii statului!

  Hai că fug la tombolă, roagă-l pe Karnoouh să ţină pumnul strâns şi ridicat în solidaritate cu milioanele oropsite care nu vor vedea niciodată Cuba!

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCâteva relatări ale lui Camil Demetrescu și contextul lor
  Articolul următorIar ne cumpără ţara… şi iar ne-o iau alţii înainte
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here