Traian Ungureanu despre criza financiară

  4

  ISP (Institutul de Studii Politice) a realizat această suită de clipuri capsulă, în care Traian Ungureanu discută despre mai multe aspecte ale crizei finaciare din prezent. Excelentă ideea de a dedica fiecare clip unei singure întrebări – singur aspect. Iată cele şase sub-teme puse pe tapet:

  Ce este criza datoriilor suverane?
  Ce criză este mai puternică, aceea plecată din America, sau aceea în care Europa pare să fie în momentul ăsta epicentrul?
  Sensul ieşirii din criză este reglementare sau dereglementare?
  Cât de logică e criza din 2011?
  Criza apropie, sau mai degrabă îndepărtează Estul de Vest?
  Ce poate face România în criză?

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentHelen Szamuely: sponsorizarea artelor de către stat corodeaza mintea poeților?
  Articolul următorOda biciului
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  4 COMENTARII

  1. Singura problema e ca as dori sa mai fie si clipuri intregi. 🙁 Cand fac treaba prin casa, obisnuiesc sa imi pun o conferinta sau un interviu de pe YouTube si atunci nu ma avantajeaza deloc fragmentarea. Cred ca o sa le trimit un mesaj cu aceasta “doleanta”.

  2. cred ca proiectul german care presupune un salt de virtute pentru sudul europei este bine gindit, si impracticabil. ce presupune germania este o utopie, in conditiile date(…) nu e de crezut nici o clipa ca italia si grecia se vor transforma in tari de virtute luterana si ca vor deveni, cumpatate, productive, austere. pot deveni mai corecte, dar aceasta metamorfoza care deodata transfroma sudul in nord este pur si simplu utopica.

   cine e domne ungureanu asta? ce “referinte stiintifice” are el? ia uitati ce zice prim ministrul italiei, “consilier la Goldman Sachs şi Bildenberg de frunte.”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here