Universitatea Al Qaeda

  7

  Ieri, 10 februarie, un grup de studenți suniți care participau la un curs de îndemânare practică au fost uciși de o explozie, la un așezământ de instrucție obștească din nordul orașului Bagdad.

  Cadrul didactic demonstra cursanților cum să manipuleze o centură explozivă pentru obținerea unui efect maxim, dar a uitat că centura folosită pentru demonstrație era încărcată cu material exploziv și a sărit în aer, împreună cu întreaga audiență, în momentul când a apăsat butonul de detonare.

  În urma acestui accident tragic au murit 22 de cursanți, iar alți 15 au fost grav răniți. Departamentul de tehnică aplicată la brâu e închis temporar pentru renovare. Corpul profesoral pregătește o nouă curiculă, de învățământ la distanță.

  gary-clement

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentGoing Galt
  Articolul următorProtest de solidarizare cu Euromaidan la Ambasadei Ucrainei – 12 feb, ora 17
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  7 COMENTARII

  1. Tot ieri a fost un alt accident de munca jihadista in Somalia in care au murit 11 teroristi Al-Shabab in momentul in care asamblau o bomba intr-o casa din localitatea Bulo-Burteo. Masina care a explodat urma sa fie folosita de militiile jihadiste in confruntarile cu fortele guvernamentale si/sau contra trupelor ONU de mentinere a pacii.

   http://terrorfreesomalia.blogspot.ro/2014/02/breaking-news-eight-al-shabaab.html

   Astazi, tot in timpul unei instalari de dispozitive explozive au mai plecat de tot 3 jihadisti, de data aceasta in Afghanistan, provincia Helmand. Iata ce a declarat agentiei Xinhua Mohammad Nasim Sangin, un oficial guvernamental afgan:

   Three Taliban militants were killed when an improvised explosive device, they planted to target security forces went off prematurely along a main road in Nad Ali district Sunday night,”

   http://zeenews.india.com/news/south-asia/six-militants-killed-in-afghanistan_910363.html

  2. Dom’le, o tragedie fara seaman. Sper ca scrie ceva pe aceasta tema si nenea ala care il consiliase pe Felix ca doar nu o sa ramana numai pentru noi, islamofobii. Si totusi cum ii zice lui nenea ala, anticomunistu’ lui Felix?

  3. Sa mentionam totusi si niste reusite ale jihadului: succesul atacului cu grenade asupra unor periculosi spectatori “vanduti occidentului”, aflati intr-un cinematograf pakistanez si, mai ales, luarea ca ostatic a unui catel britanic pe frontul afgan, prezentata cu mare fast pe iutub. L-or fi decapitat deja?

  4. Dumnezeu să îi ierte (că are de ce). Și să mă ierte – dar eram să fac infarct de râs la știrea asta. Auzi acolo: „Corpul profesoral pregătește o nouă curiculă, de învățământ la distanță.” :)))))))

   În altă ordine de idei, ăia 11 jihadiști somalezi care s-au încurcat cu materialu’ didactic, cum adică – au devenit din Al-Shabab, al-kebab? Doamne iartă-mă!

  5. Ma intreb daca au pe acolo o institutie serioasa cum este Inspectia Muncii in Romania care sa se duca la fata locului sa investigheze si sa reconstituie accidentul. Bineinteles, folosind aceleasi “device”-uri reale care l-au produs!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here