Vă iubim, vă respectăm, achitați taxa tv

  0

  Televiziunea publică a pornit o campanie la aniversarea a 60 de ani, ca să le amintească oamenilor ce bine le-a fost cu tvr. În ediția de ieri, Cornelius Roșianu îl omagiază pe Petre Popescu, ambii crainici ai știrilor din vremea lui Ceașcă. La elogiu se adaugă și inevitabila ieremiadă despre cum îi cenzura regimul comunist, pentru că trebuie și ei să arate că au suferit alături de restul românilor.

  Indivizii ăștia erau de fapt piesa finală a unei mașinării de propagandă odioase și urâte, iar misiunea lor era să ambaleze cât puteau de frumos – și se străduiau – mesajele cu care comuniștii spălau creierii oamenilor.

  Greu de crezut că poți recompune imaginea unui monstru mediatic din tablouri duioase – festivaluri de muzică ușoară, fotbalul românesc din deceniile trecute -, dar cu tupeu și obraz gros o faci senin.

  Titlul campaniei este “istoria în știri”, care mai cinstit s-ar rezuma astfel: Până în 90 am fost goarnele unui regim criminal, după aceea am sprijinit cu aplomb luarea în posesie a României de către comuniștii reciclați ai lui Iliescu și în rest am făcut mai tot timpul știri în care mâncam căcat pe placul puterii, mai ales când era fesenistă/pedeseristă/pesedistă, oricât de coruptă de nesimțită era această putere. Iar toate clipele astea minunate nu vi le-am oferit pe gratis, ci pe foarte mulți bani plătiți de voi, telespectatorii noștri dragi. Vă iubim, vă respectăm, achitați taxa tv.

  Preluat din Facebook

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here