Vaccinul împotriva vaccinatorilor

  5

  Ştiinţa islamică e prezervată pentru eternitate în chihlimbarul istoriei, pentru eterna minunare a generaţiilor care au fost, sunt şi vor fi până la sfârşitul timpului. Mai puţin vaccinul de polimielită: a fost inventat şi perfecţionat în secolul 20, de infideli americani. Haram!

  ISLAMABAD, Ian. 31 (UPI) — Două persoane care efectuau vaccinuri anti-polio în regiunile tribale din nord-vestul Pakistanului au fost ucise de un explozibil detonat pe marginea şoselei, afirmă oficiali locali.

  Conform raportului Geo TV, în jur de 19 vaccinatori au murit de pe urma unor astfel de atacuri în ultimele două luni în Pakistan.

  Cele două persoane au fost ucise de un explozibil, în timp ce vizitau un sat din regiunea tribală Kurram, a spus Jawal Ali, conducătorul campaniei de vaccinare din acea zonă.

  Niciun grup nu şi-a asumat responsabilitatea, dar anul trecut Talibanul a interzis astfel de vaccinări în Waziristan, caracterizând campania de vaccinare drept un pretext pentru spionaj.

  Fără legătură cu această ştire islamofobică: Pakistan este una dintre puţinele ţări în care poliomielita încă face ravagii.

  polio

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  5 COMENTARII

  1. Si astfel talibanii ne dovedesc inca odata ca cel mai sigur “vaccin” contra tampeniei incurabile este explozibilul! Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti!

  2. Tare mult imi doresc ca si altii sa inteleaga ca nu poti negocia cu islamistii, asa cum o faci cu sindicatele din uzinele Renault. Nu exista baza comuna pentru intelegere, este care pe care. Ori noi, ori ei.

  3. @4 Vlad, ce zici de asta:

   “Lama al-Ghamdi’s back was broken and she had been raped and burned. She died in October from her injuries after ten months in hospital. Her father Fayhan al-Ghamdi, a prominent Islamist preacher, admitted beating her but was freed after agreeing to pay $50,000 compensation.”

   Fata avea 5 ani.

   La care un maare “cleric” saudit a zis:

   “‘Even BABIES must wear the burka’: Saudi cleric says newborn girls should have their faces veiled to help ward off sex attacks. Sheikh Abdullah Daoud said veils would protect baby girls from sex attacks.”

   Asta e Islamul adevarat.

   PS Ce-o fi insemnind “I KEEL YOU”? Nu poa’ sa fie “kill” ca doar e Religia Pacii, nu? 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here