Varanul Felix și-a pierdut pierdut controlul. Își va pierde și averea?

  2

  O întrebare de bun-simț pusă de jurnalistul Biro Attila – „Cum ați dat 150.000 de dolari pe o proprietate de 60 de milioane de euro?” – l-a scos din minți pe turnător.  În cel mai clasic stil disprețuitor securistic, Felix i-a cerut ziaristului să-i facă o contra-ofertă:

  – Auzi băi, cine eşti cu 60 de milioane? Ia vino încoace un pic. Tu ai afirmat, nu? Nu vrei să o iei tu? Dă-mi mie 150.000 de dolari mâine în cont şi ia-o tu, băi.

  – Eu nu sunt oligarh, să iau proprietăţile statului…

  – Păi ce, oligarhii iau proprietățile statului?! Ce pregătire ai?

  – Jurnalist.

  – Jurnalist.

  – Da.

  – Oligarhii iau proprietățile statului?! Mai gândește-te un pic, măi!”

  Dialogul este antologic, și merită notate și amenințările voalate la adresa judecătoarei Camelia Bogdan. Judecătoarea nu s-a lăsat intimidată, iar Felix a ieșit de la Curtea de Apel cu o parte de avere sub sechestru și cu un termen de judecată foarte strâns, peste o săptămână.

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentVictorie pro-life în Statele Unite
  Articolul următorCine trebuie să fie candidatul dreptei la prezidențiale?
  Gelu Trandafir
  Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, realizator şi editor pentru BBC World Service, editorialist la România liberă şi redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei şi Cotidianul. A făcut parte din Delegaţia Permanentă a PNŢCD la începutul anilor '90 şi este membru fondator al Fundaţiei Ioan Bărbuş. A fost membru CNA între 2006 și 2012.

  2 COMENTARII

  1. Lucrurile par scapate de sub control de catre DV.Atentie,omul acesta este aproape de pragul in care va merge pe totul sau nimic ! Este clar ca daca se merge doar pe dosarul ICA , s-a terminat pentru patronul antenelor. Poate sa-si salveze pielea in functie de ce are in “tolba”: daca poate proba ca parlamentul si guvernul au executat ordinele sale,o parte ( oho!) DV isi poate negocia libertatea sa. Pe siguranta nationala. Chestiunea cu Sarkozy va deveni parfum.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here