iliescu, aceasta sursa inepuizabilă de cretinităţi bolşevice:
Uniunea PSD-PNL, ca alianţa dintre SUA şi URSS împotriva Germaniei lui Hitler

Mulţi puneau la îndoială, spuneau cum se poate uni un partid liberal cu un partid social-democrat, că sunt incompatibilităţi de ordin ideologic. Ei şi? În al doilea război mondial Statele Unite au mers împreună cu Uniunea Sovietică împotriva Germaniei hitleriste. Deci un comandament şi un interes comun pentru situaţia generală a dus până şi la aşa ceva. Deci nu sunt incompatibilităţi, fiecare păstrându-şi absolut identitatea sa.

Întradevăr, lichelele trimfă într-o ţară în care iliescu, lingăul lui Ceauşescu şi înlocuitorul lui cu patalama de la Moskva, îl acuză pe Băsescu de hitlerism. Asta în timp ce se erijează pe sine, mai mult sau mai puţin indirect, ca luptător în “revoluţia socialistă din 1989”.

Revolutia din 1989 a fost nu o revolutie anti-socialista. Cine a fost factorul motor in Revolutie? Pai comunistii. Ion Iliescu (2003)

Pentru efect garantat, şi-a administrat o doză de “bun simţ” prin anexarea altui revoluţionar, Crin (Revoluţionarul Bunului Simţ).

Acum un an, Crin spunea:

Cu toate distantele, problema este ca Che Guevara nu mai e, Fidel Castro probabil mai e putin, iar noi avem de-a face cu o problema reala a Romaniei. Cand e vorba de apararea lucrurilor elementare ale democratiei, ma aliez cu oricine, chiar daca scandalizeaza. Ma aliez cu celalalt partid din Opozitie. Băselu’ Dictatorelu’, vechii comunişti şi tinerele vlăstare

…chiar cu oricine, cu iliescu însuşi. O alianţă cu Vadim ar fi fost parcă mai digerabilă. Sînt convins că dacă ar fi fost în viaţa, Crin care este în stare de orice pentru a salva ţara de Dictator, s-ar fi aliat şi cu Ceauşescu.

Din opera înţeleptului:

Eu cred ca stalinismul nu poate fi considerat orientare de stanga. Socialismul de tip sovietic a fost de fapt, in esenta lui, un capitalism de stat cu ambalaj socialist.

Sînteţi o forţă puternică, cu o înaltă disciplină civică, muncitorească, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. Ion Iliescu după mineriada din ’91

Măi animalule!

Măi dragă!

Felicitări lui Crin, dar mai ales sincere şi călduroase felicitări celor care s-au lăsat păcăliţi în 2009 şi care încă se lasă prostiţi de bolboroseala lui obamică! Cu minţile sucite de televizor, milioane de români visează la întoarcerea lui Ceauşescu.

P.S. iliescu nu s-a schimbat:Vezi mai multe video din politica

înafară, vopsit gardul..


…înăuntru, leopardul.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

9 COMENTARII

 1. sua face chef de ziua urss

  Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, îşi petrece, luni, ziua de naştere, împreună cu prietenii şi colegii de partid, în cadrul unei petreceri al cărei “sponsor” ar fi Mircea Dinescu.

  Vanghelie a fost întrebat cum va petrece de ziua lui de naştere. “Azi sunt împreună cu prietenii, sponsorul oficial este dnul Mircea Dinescu, şi-i mulţumesc. El prezintă toată producţia personală de la dânsul, de la Cetate. Este o distracţie naturală”, a explicat liderul PSD Bucureşti, precizând că va fi alături de prieteni şi de colegii de partid.

  Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, împlineşte, luni, 43 de ani.

  citatul este din cotidiotul, se poate verifica la fata locului; link n-am gasit 🙂

 2. varianta cu link, video si galerie foto
  Ziua lui Marian Vanghelie: Ospăţ cu purceluşi de lapte, afumături şi fasole bătută oferite de Mircea Dinescu

  Printre invitaţi s-au numărat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, social-democraţii Miron Mitrea, Ilie Sârbu, Gheorghe Nechita, Cătălin Ivan, Rodica Nassar, Aura Vasile, Georgian Pop, Carmen Moldovan, Ion Stan, Dan Nica, Anghel Stanciu, Constantin Niţă, Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu, Eugen Bejinariu, Cristi Dumitrescu, Victor Socaciu.

  De asemena, au fost prezenţi liderii PRM Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, soliştii Marcel Pavel şi Cătălin Crişan, liderii sindicali Bogdan Hossu şi Marius Petcu, precum şi academicianul Eugen Simion.

 3. Ascunzandu-si ” spiritul ” si ” sufletul ” in galantarul economatelor , asa cum inaintasii lui si-l doseau in oistea carutei cu coviltir , a ajuns sa-si ingroape mosii acolo unde ni se odihneau stramosii . Consecvent ca boul , a trecut la cei vii si l-a transformat pe poetul disident in bucatar sef iar pe academician in mesean , la ziua lui Marean !
  Parafrazandu-l pe Alexandru Lahovari , ale carui oase au ajuns pe masa maidanezilor din sectorul 5 , am sa spun : ” Daca cerul este gol , nu insulta pe nimeni , dar daca cineva ii vede , sa nu le fie mila de Ei ! “

 4. @4. Erata : ” inaintasii si le doseau “. De vina sunt HBO si Premiile Oscar 🙂

 5. Brrrrr……demult nu mai vazusem imaginile si textele astea cu/ale lui nenea Ilici Iliescu……simt si eu, ca si un alt forumist de-aici, cum imi vine mancarea inapoi……….

 6. Basescu si toti banditii din gasca aferenta o vor lua in barba foarte curand.
  Inclusiv si in special aplaudacii din presa!!
  Soarta dictatorilor este una singura.
  Iar unii au fost ciuruiti pentru mult mai putin !!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here