“Activişti pentru pace” cîntă despre moartea evreilor, înainte de îmbarcarea spre Gaza cu “ajutoare umanitare”. În ziua ce a precedat confruntarea dintre flota care se îndreptă spre Gaza şi forţele israeliene, Al-Jazeera a făcut un reportaj despre atmosfera de la bordul flotei.

“[Amintiţi-vă de] Khaibar, Khaibar, oh evrei! Armata lui Mahomed se va întoarce!”

Khaibar este numele ultimului sat evreiesc cucerit de armata lui Mahomed în 628. Mulţi evrei au fost ucişi în acea luptă, care a marca sfîrşitul prezenţei evreieşti în Arabia. Există musulmani pentru care acea luptă e un precursor al viitoarelor războaie împotriva evreilor.

La sfîrşitul reportajului realizat de Al-Jazeera, o femeie spune că cei de pe flotilă urmăresc unul dintre cele două posibile finaluri, ambele fericite: “moartea(martiriul) sau debarcarea în Gaza.” Este simplu se pare. Viaţa veşnică în Rai, 72 de virgine incluse pentru bărbaţi, sau victoria pe pămînt. Este simplu să fii islamist.

Islam: Religia Păcii™

palwatch

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

 1. Despre sensul notiunii Khaibar si ticalosia araba.
  In oaza Khaibar din peninsula arabica exista inca cu mult timp inainte de Mohamed un regat evreiesc.
  Cand Mohamed a inceput expansiunea accelerata a regatului musulman, a dat si peste acest regat pe are a dorit sa-l cucereasca si sa-l islamizeze, dupa doctrina sa “Din Mohamed be saif”.
  Repetatele incercari au fost zadarnicite si atunci in anul 628 Mohamed a decis sa faca pace cu Quraish, regele de acolo.
  Pacea s-a “semnat” (probabil cu degetul) in locul numit Hodaybie si Quraish a crezut (ca deobicei evreii, inclinati spre naivitate) ca va avea liniste.
  Dar el n-a stiut atunci despre faimoasa “taquie”, care permite musulmanului sa se comporte in modul cel mai fals atunci cand are de a face cu un necredincios si sa-si calce cuvantul fara teama daca e vorba sa serveasca Islamul.
  Si atunci dupa un an, Mohamed se napusteste asupra micului regat evreiesc si-l lichideaza in anul 629.
  Acest comportament e folosit pana azi, purtand binecuvantarea mai marilor slujitori ai Coranului.
  Mentionez ca fapt picant ca Arafat (Allah sa-l prajeasca in fiecare zi)

 2. Continuare. Scuze pentru intrerupere.
  …a amintit notiunea de Hodaybie in contextul acordurilor de la Oslo si a acordurilor cu Israelul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here