Conflictul dintre Gaza și Israel a revenit în actualitate. Părerile sînt extrem de împărţite, dar nici una din părţi nu poate decît să accepte adevărul secvenţei de mai jos (chiar dacă pus într-o formă haioasă).

Hamas foloseşte palestinienii ca scuturi umane. Pentru Hamas, viaţa palestinienilor nu are nici o însemnătate, importantă este ştergerea Israelului de pe hartă şi uciderea odată şi pentru totdeauna a tuturor evreilor:


——————————————————————————————————————-

În continuare o explicaţie ceva mai lungă (5:34) şi mai detaliată, din partea excelentului blog, Occidental Soap Box, prefaţată astfel:

Uitaţi tot ce auziți în presă despre “ciclul de violenţă” şi despre “procesul de pace.” Conflictul din Orientul Mijlociu are ca punct central un singur lucru: impunerea islamului. Hamas, ca afiliat al Frăţiei Musulmane, declară deschis scopul său de a constitui califatul islamic în întreaga lume. Lui Hamas, duşman prin definiţie, nu trebuie să i se acorde vreodată circumstanţe atenuante; Hamas trebuie să fie distrus.

Publicat inițial pe 7 mai 2009.


Update

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. Videoul e mai vechi, tehnica a evoluat! Uite o intervenție chirurgicală de azi 18 noiembrie care cruță o moschee în timp ce curăță o baterie de lansare a rachetelor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here