„Crimele lui Breivik au fost transfromate dintr-o tragedie locală, dintr-o crimă îngrozitoare, din delirul unui dement, în cea mai importantă oportunitate politică pe care liberalii au avut-o în ultimii ani.[…] Opotuniştii de stînga au acum un terorist nemusulman, un ‘fundamentalist creştin’, după spusele CBC, cu care să defileze şi pe care de acum îl pot folosi drept contra-exemplu de fiecare dată cînd cineva este preocupat de Războiul împotriva terorii, de 9/11, Al Qaeda, OLP, talibani, cele peste 10.000 de atacuri teroriste islamiste din ultimii 10 ani, de la metroul londonez, la Bali, Beslan în Rusia[…] După ce Unabomber a ucis oameni în numele ecologismului, nimeni nu a învinuit în mod serios pe Al Gore, dar după ce Breivik şi-a ucis compatrioţii norvegieni, vedem condamnarea globală a conservatorilor, ca şi cum crimele ne-conservatoare ar fi fost săvîrşite de ei.”

Michael Coren şi Ezra Levant despre Breivik şi massmedia:

Postari despre Ezra Levant şi Michael Coren pe inliniedreapta.net:
Canguri canadieni (EV)
Libertatea de exprimare în Canada. O masă rotundă (EV)
Exerciţiu antitetic Michael Moore – Cristian Mungiu (MC)

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. Nu ma surprinde ca prima pagina din The Huffington Post este ocupata de articolul Threat Of Right-Wing Extremism In U.S. Debated By Feds, Analysts, ce ma ingrijoreaza la slehta stangista de peste Ocean este prostia. Cum sa demonstrezi ca fiecare cetatean american este in pericol sa fie hacuit de un right-wing extremist cand, din totalul de 26 de grupe de analisti, 25 se ocupa de extremismul islamic de pe teritoriul USA si doar o grupa (formata din 2 insi) studiaza extremismul de dreapta?
    Iata un citat maret:

    Since he left DHS last year, he says his unit, which focused on domestic terrorism, has been reduced in size from at least seven people to a single inexperienced analyst and a lone contractor. In comparison, there are at least 25 analysts devoted to tracking Islamic terrorism, he told HuffPost blogger Brian Levin, a criminal justice professor at Cal State San Bernandino.

    Hm, oare de ce aceasta alocare de forte? Tot HuffPo are un raspuns. Un pic mai in josul paginii aflam ca a mai fost arestat, avand arme la el un would-be terorist care avea ca tinta Fort Hood. Ah nu, nu era right-wing extremist, era doar un soldat care nu voia sa lupte in Afghanistan pentru ca era impotriva credintei sale islamice si care fusese prins cu trei saptamani in urma cu material pornografic in care erau copii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here