6:01 pm ET Ciprian Dănilă  
A început numărătoarea! O parte din secţiile de votare din Indiana şi Kentucky s-au închis.

7:22 p.m. ET Ciprian Dănila 
Primele estimări FOX News: 13-1 în Camera Reprezentanţilor pentru republicani.3-0 la Senat(Rand Paul-KY, Jim Demint-SC şi Dan Coats-IN)

7:32 p.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll: 14-1 în Camera Reprezentanţilor pentru republicani.4-0 la Senat(Rand Paul-KY, Jim Demint-SC, Dan Coats-IN şiRob Portman-OH). Total la Senat:39-27 pentru democraţi

8:15 p.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll: 31-6 în Camera Reprezentanţilor pentru republicani.Rubio câştigă în Florida, democraţii iau Delaware şi Connecticutt la Senat. Total la Senat:42-32 pentru democraţi.

8:40 p.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll:Republicanii iau Senatul în Arkansas,democraţii câştiga în West Virginia.

9:27 p.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll Senat : Republicanii câştiga în South Dakota, North Dakota şi Kansas. Democraţii iau New Yorkul. La Camera Reprezentanţilor 86-46 pentru republicani.Senat  45-38 pentru democraţi, 2 independenţi.
În cursele guvernatoriale: Oklahoma, Alabama şi South Dakota merg la republicani, Maryland la democraţi.
Şi o predicţie majoră: Camera Reprezentanţilor va fi majoritar republicană. Adio, Nancy Pelosi!

http://nation.foxnews.com/republicans/2010/11/02/pelosi-fired-gop-takes-control-house

10:50 p.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll  Senat: Republicanul Ron Johnson câştiga în Wisconsin. La Camera Reprezentanţilor 156-108 pentru republicani.Senat  45-43 pentru democraţi, 2 independenţi.
Nikky Haley(R) e noul guvernator al statului South Carolina.

11:20 p.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll Senat: California-Barbara Boxer(D) îşi menţine locul în Senat. Jerry Brown(D) e noul guvernator al statului. La Camera Reprezentanţilor 180-117 pentru republicani.Senat  47-44 pentru democraţi, 2 independenţi.

12:03 am ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll: O uriaşa vicorie a republicanilor în Ohio-John Kasich este noul guvernator al statului, învingându-l pe guvernatorul în funcţie, Ted Strickland.Obama a vizitat Ohio de nu mai puţin de 12 ori pe perioada campaniei electorale. Ohio este considerat “swing state”, unde numărul de simpatizanţi republicani şi democraţi e sensibil egal, independenţii făcând diferenţa  Nici un  republican nu a reuşit să câştige preşedinţia SUA fără să câştige statul Ohio.La Camera Reprezentanţilor 203-143 pentru republicani.Senat  48-44 pentru democraţi, 2 independenţi.

http://townhall.com/tipsheet/JillianBandes/2010/11/02/kasich_defeats_strickland_for_ohio_governor

12:15 a.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll Senat : Toomey(R) câştigă în Pennsylvania.Kirk(R)-Illinois- devine senator pe locul care a aparţinut preşedintelui Obama. Biran Sandoval(R) este noul guvernator al satatului Nevada, în detrimentul lui Rory Reid, fiul lui Harry Reid.La Camera Reprezentanţilor 208-144 pentru republicani.Senat  48-46 pentru democraţi, 2 independenţi.

12:35 a.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News exit poll Senat : Harrry Reid(D) îşi conservă locul pentru încă un mandat.La Camera Reprezentanţilor 218-146 pentru republicani.Senat  49-46 pentru democraţi, 2 independenţi.

1:15 a.m. ET Ciprian Dănila 
FOX News: Buck(R) are avantaj de 2 procente la Senat în Colorado, după numărătoarea a jumătate din voturi.La Camera Reprezentanţilor 225-154 pentru republicani.Senat  49-46 pentru democraţi, 2 independenţi.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

27 COMENTARII

 1. 7:59 ET: Poate e bine de mentionat ca cifrele de mai sus sunt bazate pe “exit polls”, nu pe voturile actuale.
  Cind exit poll arata o distanta semnificativa intre candidati, cel in frunte e “proiectat” cistigator. Urmeaza validarea de catre comisia electorala dupa numararea voturilor.
  Din cite se pare, Rand Paul, libertarian sustinut de Tea Party si fiul lui Ron Paul, a cistigat clar un post in Senat pentru Kentucky. Republicanii au mai cistigat pozitii in Senat in Ohio, South Carolina, si Indiana.
  In Florida, republicanul Marco Rubio e “proiectat” cistigator impotriva cameleonului Crist. (Uriasa victorie, poate cea mai importanta in ciclul asta).
  In Delaware, cistigator e proiectat marxistul Coons impotriva lui O’Donnell. La fel in Connecticut, unde Blumenthal e declarat cistigator impotriva Lindei McMahon.

  In the House of Representatives lucrurile stau mult mai bine pentru republicani.

 2. 8:27 ET:
  N-am ce raporta, pina acum, din circumscriptia mea din Virginia, ultra-liberala.
  In sud, in Charlottsville, un alt bastion de liberalism si, in acelasi timp, un oras universitar fondat –ce ironie!–de Thomas Jefferson, liberalul sustinut de Obama, Perriello, se pare ca a pierdut cursa impotriva republicanului Hurt.

  Cine sunt votantii lui Perriello si Obama in Virginia?

  Watch this:

  http://michellemalkin.com/2010/11/02/unhinged-perriello-supporter-rips-up-gop-signs-screams-you-fking-house-nigger-white-black-bitch/

  Please embed.

 3. Se pare că avem oarece dificultăți tehnice, inserez aici, sub formă de comentariu, notele mele “de campanie”:

  19:43 O hartă interactivă utilă | Pataphyl (Andrei R.)

  America’s Election HQ Midterm 2010 Map

  Vom indica frecvent “minutul și scorul”. Reamintesc doar scorurile din minutul 0:
  Senat: 23R/38D (plus 2 Independenți) – 37 locuri disputate
  House: 0R/0D – 435 locuri disputate
  Guvernatori: 6R/7D – 37 locuri disputate.

  La momentul editării acestei știri, scorurile sînt:
  Senat: 31R/41D
  House:14R/1D
  (Notă: cifrele includ decizii rezultate din exit-poll-uri decisive/avantaje decisive)

  21:25 … | Pataphyl (Andrei R.)
  Senat: 38R/45D (veste proastă, se pare că Republicanii nu vor cuceri senatul anul ăsta 🙁 )
  House: 85R/45D

 4. Execrabilul Barney Frank, caruia i se datoreaza, in mare parte, fiasco-ul imobiliar din ultimii ani, a cistigat, din nou, in Massachusetts.

 5. Pataphyl, prietenul meu:

  Ai dreptate. Se pare ca Republicanii vor domina Casa Deputatilor in noua formula.
  O veste si mai buna: Ultra-liberalul Russ Feingold din liberalul Wisconsin e kaput.

  Cum am zis, unul din cistigurile uriase ale conservatorilor sustinuti de Tea Party e Marco Rubio, american de origine cubaneza din Florida, care pare sa stie ce le poate pielea liberalilor, in timp ce exista o masa importanta de cubanezi refugiati care voteaza, de decenii, cu socialistii si statistii indigeni.

 6. 23:19 | Pataphyl (Andrei R.)

  Senat: 44R/47D (7 locuri neadjudecate)
  House: 177R/117D

  În Nevada nu se anunță nici un rezultat parțial căci mai sînt cozi la unele centre de votare (să fie mîna lui Vanghelie sau a lui Harry Reid? 🙂 )

 7. Extraordinare alegerile in America. am remarcat suspansul cinematografic şi o efervescenţă ieşită din comun a confruntărilor şi ideilor in rîndul civililor, a celor neînregimentaţi propriu-zis in partide dar solidari in interese şi conştienţi de puterea politică a micilor comunităţi. Mulţumiri echipei din linia întîi a dreptei pentru relatările constante de pe frontul de vest…parcă au adus cu ele şi ceva din entuziasmul oamenilor in implicarea politică…sper să se lipească şi de cei rămaşi aici, in Europa socialistă.

 8. 8 ani sunt de ajuns. Michigan in sfarsit o darama pe Granholm (D) de la putere si voteaza pe Rick Snyder (R) – fost CEO la Gateway Computers, in locul de guvernator. Urmarind harta interactiva vedem ca Rick a fost simpatizat de majoritatea alegatorilor michiganderi. Exceptie fac cateva zone precum Detroit, orasul fantoma unde domina “panterele” si “ciorile”, Rick a pierdut cu 38% din voturi fata de oponentul sau care a fost votat in proportie de 80%. De asemenea, Derborn – cea mai mare comunitate islamica din SUA nu l-au preferat pe Rick. Si “Republica Populara” Ann Arbor, orasul liberalilor super-bogati si al studentilor si profesorilor indoctrinati cu teorii Marxiste au preferat pe Virg Bernero(D) cu 50% fata de Rick Snyder cu 48%. Se alatura si Lansing (suprizator) si Flint – un alt oras fantoma (natalul lui Michael Moore). Troy si Warren unde sunt cele mai mari comunitati de romani din Michigan au votat pe Rick cu peste 60%. Traverse City – orasul cel mai bogat si pitoresc din Michigan (un adevarat Hollywood) voteaza 70% cu Rick. Preferintele pt. casa rep. si senat bazate pe zone stau cam la fel, alaturandu-se zona Saginaw (la fel ca Flint, o zona moarta de mult) in favoarea democratilor.

 9. In legatura cu alegerile americane si cu Stinga-Dreapta in general, din Dennis Prager – ceva recent mai jos. Imi aduce aminte de Petre Tutea care compara baba care se roaga cu laureatul Nobel 🙂 …
  “I admit that I am prepared to vote for a less personally impressive Republican over a more personally impressive Democrat. The Republican will vote for America’s values (E Pluribus Unum, In God We Trust, and Liberty, which by definition means small government). The Democrat, no matter how personally charismatic, will not vote for these values.
  The liberal media has portrayed virtually every popular conservative a mediocrity at best, a dummy at worst. In not one case — from Ronald Reagan to George W. Bush to Sarah Palin — was the media’s depiction accurate. To give but one example, George W. Bush can probably run rings around Vice President Joseph Biden in his understanding and knowledge of history and of the world.
  But even if the media’s depictions were accurate, it wouldn’t matter to me. I will take common sense and values over intellect any day and in any election. Left-wing intellectuals have abysmal track records when it comes to confronting great evil in the world. Their willingness to fight tyrants and despots is one of consistent and abject moral failure.”

 10. Da, e un tip rece, calculat, narcisistic, obsedat de propria imagine si de propriul sau “entitlement”. E convins ca Democratii in frunte cu EL sunt solutia la toate problemele. Nu are strop de credinta si nici compasiune fata de altii. E rapid in a invinui pe altii si de a raspunde alunecos prin platitudini si sabloane. N-am vazut nimic niciodata in discursurile lui – multi spun ca a fost/este extraordinar ca orator. Sorry, mi s-a parut todeauna pur si simplu fara suflet. Conferinta de azi este un alt exemplu. Probabil ca Iliescianismul lui Obama o sa-i afunde si mai tare pe Democrati si o sa-i ajute mai departe pe Republicani, care se pare ca au inteles ceva din 2008 incoace…

 11. Vlad P.

  Minunat discursul lui Allen West, mare cistig pentru Florida si tara–si ce diferenta de experienta, sensibilitate si intelect fata de Obama.
  Uitati-va, stingisti, la toti cei de la meeting, care l-au ales si-l aplauda furtunos, si mai indrazniti sa spuneti vreun cuvintel ca republicanii, conservatorii si Tea Partiers sunt “rasisti”. Minciuna asta s-a fumat demult. Gasiti o alta explicatie, ca cele vechi, din repertoriul neo-marxist si multiculti, nu mai corespund.

 12. We’re all Bigots Now – Ann coulter

  With the addition of new Republican senators Ron Johnson (Wisconsin), Rand Paul (Kentucky) and Marco Rubio (Florida) — among others — the average IQ of Senate Republicans has just increased by about 20 points. Also, liberals won’t have Sharron Angle to kick around anymore. Now that Angle, Christine O’Donnell, Meg Whitman and Carly Fiorina are gone, Keith Olbermann is indefinitely suspending his “Worst Persons of the World” segment.

 13. Now he’s back in business

  Obama’s top Senate ally Harry Reid meanwhile enjoyed his victory over conservative Tea Party favorite Sharron Angle, and admitted on MSNBC that Obama was in a “hole,” but argued history suggested he could bounce back.

  “We have to work together. We have so many problems in this country that we can’t have people saying no to everything,” Reid told MSNBC.

  ma intreb: oare cam cum gandesc nevadienii?
  in timpul campaniei mai avea putin si ar fi devenit primul critic al politicii elitiste ca apoi in primele momente ale castigarii postului mesajul sa fie ca a fost ales pentru a duce stindardul mai departe.
  nevadienii astia tre’ sa fie niste oameni tare mandrii de situatia financiara in care se afla statul lor.
  precum californienii.

 14. :), Cristina, stangistii prefera sa fumeze pot nu tutun.
  Iar pentru ei definitia rasismului e cu totul alta ( probabil de la ce fumeaza), asa ca dupa umila mea parere – nu prea cred ca o sa vada legatura dintre fumat, rasism si visele alea frumoase utopice despre cum toata lumea e la fel si sta acasa conectata la tuburile guvernamentale care ii hraneste cu re-educatie, sanatate si bunastare.

 15. @drpepper
  nevadienii gindesc ca l-au ales pe Dirty Harry si isi vor pastra influenta in Congres. Calcul gresit, dupa cum le spune toata lumea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here