FUNDATIA IOAN BARBUS

Începe Guvernarea USL

Mihai Răzvan Ungureanu a pierdut democratic în Parlament războiul cu mașina de zgomot uslașă și din seara zilei de 27 aprilie România îl are că premier desemnat pe Victor Ponta, copreședinte al uniunii de stânga dintre PSD și PNL-PC. De vină pentru dezastrul din Parlament nu este modul în care a guvernat Mihai Răzvan Ungureanu, ci este o consecință a atitudinii de No combat adoptată de PDL și Emil Boc. La capătul a trei ani și șase luni de când și-a început guvernarea, Partidul Democrat-Liberal se arată a fi o structură vlăguită, incapabilă de discurs omogen-ofensiv, în afara excepțiilor Theodor Paleologu și Sever Voinescu-Cotoi. Fostul premier Emil Boc este cel mai bun exemplu de defetism voluntar sau, mai rău, de incapacitate de administrator și organizator al unui partid care își plătește miopia și pompierismul de care a dat dovadă când și-a selectat reprezentații pe criterii cel puțin bizare. Dacă în 7 zile PDL-ul și-a pierdut 15-20 de parlamentari, acest exod nu este un accident de parcurs, el este o consecință a modului în care și-a ales cadrele.

De la sfârșitul anului 2009, deci din momentul în care PSD-ul nu a mai fost la guvernare alături de PDL,  s-a văzut că Premierul Emil Boc nu avea în cadrul propriului partid de unde să-și aleagă membrii guvernului. A fost în permanență un guvern peticit, cu independenți dornici de administrare și cu miniștri PDL care păreau epuizați încă din momentul numirii. În rândul acestora îi putem numi pe veteranii Videanu-Blaga-Berceanu, care nu au performat mai mult decât ar fi putut să o facă un ilustru fost parlamentar, PDL-ist slab de înger, ca Mircia Giurgiu. La rândul său, Emil Boc a făcut dovada unei activități corecte, dar a părut neconvingător în abordarea unor direcții înnoitoare pentru țară. A gestionat guvernarea într-o perioadă deosebit de dificilă, întorcând trendul haotic în cheltuirea banului public datorat lui Călin Popescu Tăriceanu, dar și-a dat demisia obosit cu 10 luni înainte de luna noiembrie când vor fi alegerile. A fost un gest de salvare a imaginii personale și a PDL sau a fost o expresie a neputinței sale și ale partidului de a continua un război cu strada și cu uriașele trusturi media controlate de Felix-Voiculescu și de urmașii lui Vântu? Nu este momentul evidențierii lucrurilor bune făcute în timpul guvernărilor Boc-Ungureanu, ci este timpul reflecției pentru modul în care PDL și-a selectat cadrele. Traseiști, oameni cu bani din afaceri cu statul, sindicaliști dubioși, persoane care nu erau în stare să scoată 3 cuvinte în mai puțin de un minut, persoane fără o pregătire și o orientare politică, yes-meni când e totul bine și trădători când se îngroașă treaba, toți aceștia și alții din zona de activitate a DNA au făcut din PDL un partid aproape de limita nefrecventabilității.

Forța unui partid stă în oamenii săi, PDL-ul plătind acum pentru că nu și-a onorat procentele electorale cu oameni din zona valorilor, pentru că a vrut să conducă țara și să-i țină în față până în ultimul moment pe inși ca Traian Igaș și Sorin Frunzăverde și să-l dea afară pe Cristian Preda. Nu este doar un calcul politic de oportunitate în amânarea depunerii candidaturii la primăria Cluj pentru Emil Boc, ci este pur și simplu frică de un electorat inteligent dar – posibil – haotic și visceral, iar fostul premier pare mai degrabă un ins aflat în convalescența unui spital decât un lider dinamic a cărui activitate ridică un partid căzut în genunchi.

Nu Cotroceniul – deci Traian Băsescu – s-a aflat în spatele deciziilor lui Emil Boc, ci Ioan Oltean, cadristul perfect anti-intelectual și ocrotitorul yes-men-ilor, cel căruia nimeni din PDL nu-i poate zice nimic. Dacă PDL nu scapă de Ioan Oltean își va continua tendința de scădere electorală, deoarece îi va dezarma pe cei care sunt atașați de valorile dreptei, de muncă și de competență. Fără o voltă categorică în direcția specialiștilor în drept, sociologie, științe politice, management, umanioare, industrie, oameni capabili în meseria lor dar și personalități orientate indiscutabil către dreapta, PDL-ul se va înfunda pe drumul actual. Cu directori de fabrici de stat și cu sindicaliști în halate de lucru nu poți conduce o țară în care jumătate dintre tineri privesc lumea prin laptop și care comunică mai deloc în piață dar foarte mult în rețele virtuale. Războiul contra corupției a început bine și nu este poate o întâmplare că mulți anchetați sunt din zona slujbașilor de stat sau aleși aflați pe listele PDL. Bucuria de astăzi a lui Cătălin Voicu care se îmbrățișa cu Olguța Vasilescu este o prostie, el nu va scăpa de ceea ce merită. Așa șchioape și prost explicate cum au fost, guvernările Boc și Ungureanu au produs o schimbare majoră în Justiție pe care n-o mai poate frâna nici 1000 de Adrian Năstase.

Între timp, camarazii uslași și-au văzut visul cu ochii: puterea este în mână lor în preajma alegerilor. Premierul Victor Ponta poate da peste cap orice aparat de măsurat numărul de vorbe, dar chiar și cei mai ardenți susținători politici își pun întrebarea dacă nu cumva triumful de astăzi nu este cumva o victorie a la Pirrhus. Promisiunile neonorate sunt pietre de moară pentru oricine, iar Victor Ponta ar trebui să știe și va da socoteală că a venit la putere cu o moțiune mincinoasă, anticapitalistă și antimaghiară. Flașnetele Antena 3 și Realitățile trebuie să schimbe mitralierele cu periuțele, iar talentul demolator al Ciutacilor și Hurezenilor aduși la nivelul ‘telectual al lui Mircea Badea trebuie să transforme nimicurile în realizări remarcabile. Cei care strigă Uraaa! la serviciu răgușesc repede, indifent de cine îi platește.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

18 comentarii

  1. mariusmioc
    27 aprilie 2012

    Cu voia dv. o să fac un bilanţ al guvernării PDL legat de o chestiune punctuală: Institutul Revoluţiei Române (IRR).
    În 11 iulie 2011, saitul „În linie dreaptă”, alături de aproape toată mass-media bucureşteană, informa că PDL intenţionează să desfiinţeze Institutul Revoluţiei Române, condus de Ion Iliescu şi avînd întreaga conducere numită personal de Ion Iliescu, prin decret prezidenţial.
    http://inliniedreapta.net/inse…..liescului/
    V-am atras atenţia că asta e numai „wishfull thinking” şi că nu există nici o intenţie a PDL de a desfiinţa IRR. Vedeţi comentariile mele cu nr. 14, 17, 20, 33, 41, 46, 48, 51, 53.
    Citez din cele ce scriam atunci pe „În linie dreaptă”:

    Vă place să continuaţi cu “wishfull thinking” al vostru şi ştiu că vă stîrnesc ura dacă vă atrag atenţia că lucrurile nu stau cum vă închipuiţi voi.
    Dacă vreţi să aflaţi ce vrea Baconschi, neglijaţi ce spune Iliescu despre intenţiile lui Baconschi, neglijaţi ce scrie Laurenţiu Mihu în “România Liberă” şi Cartianu în “Adevărul” despre ce vrea Baconschi. Uitaţi-vă numai la ceea ce Baconschi însuşi a grăit. Aveţi înregistrarea video la lincul hotnews.
    Baconschi nu vorbeşte despre desfiinţarea IRR. El pune accentul pe problema halei Filaret “care oricum se degradează”.

    iar în faţa scepticismului cu care am fost întîmpinat adăugam:

    Francesco, spune-mi părerea ta sinceră: Din momentul în care există hotărîrea fermă a conducerii partidului de guvernămînt pentru desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române, cît timp crezi că ar fi necesar pentru ca această hotărîre să fie efectiv pusă în practică? Pun întrebarea ca să ştiu peste cîtă vreme să reluăm discuţiile pe acest subiect. (…)
    Dacă ne prind alegerile din 2012 cu IRR funcţionînd în continuare, vei fi dispus să recunoşti că ai greşit?

    Cred că vă este limpede că ne vor prinde alegerile din 2012 cu IRR funcţionînd în continuare, după 2 alegeri parlamentare pierdute de PSD. Nu s-a depus nici un proiect de lege pentru desfiinţarea IRR, în ciuda propagandei din presă. Politicieni „anticomunişti” care cîştigă voturi înjurîndu-l pe Iliescu au aprobat în toţi aceşti 8 ani finanţarea cu miliarde de lei vechi de la buget a Institutului lui Iliescu. Au desfiinţat spitale, dar IRR nu l-au desfiinţat!
    Ce va fi cu ziariştii din presa bucureşteană care au minţit, pretinzînd că guvernarea PDL are intenţia să desfiinţeze IRR? Vor primi meritata flegmă între ochi sau vor fi consideraţi în continuare cavaleri ai luptei anticomuniste?
    (Atenţie: ministrul PDL Baconschi n-a minţit cu nimic, fiindcă n-a spus niciodată că vrea să desfiinţeze IRR. Minciuna aparţine în exclusivitate ziariştilor)
    Ceea ce ar fi de reţinut din această problemă: atunci cînd există o divergenţă de opinii într-un subiect legat de revoluţia din 1989 între aproape toată mass-media bucureşteană pe de o parte şi Marius Mioc pe de cealaltă parte, cel care spune adevărul este Marius Mioc.
    Fonfleu de presă: Intenţia PDL de a desfiinţa Institutul Revoluţiei (articol din 14 iulie 2011)

  2. calehari
    27 aprilie 2012

    Eu sunt mai pesimist, adica vad totul in negru (de, varsta!), asa ca, am ceva de “cartit” in legatura cu finalul articolului. ????
    Catalin Voicu si Olguta Vasilescu sunt niste componente de baza ale Sistemului, si Sistemul a fost intotdeauna realist si cu capul pe umeri. Ei stiu ca, de acum incolo, “Justitia reformata major”, ce l-a facut scapat pe Adrian Nastase, va mai scapa inca 1000 ca el.
    Victor Ponta nu va da nimanui socoteala, pentru ca “a venit la putere cu o moțiune mincinoasă, anticapitalistă și antimaghiară”. De ce? Pentru ca, de atata amar de timp, minciuna a luat locul adevarului; pentru ca a fi anticapitalist este la moda; pentru ca, din moment ce Internationala Socialista este contra lui Viktor Orban, Ponta isi poate permite luxul sa fie contra nu stiu carei facultati maghiare.
    Este un triumf si nu o victorie a la Pirrhus, pentru ca “uriașele trusturi media controlate de Felix-Voiculescu și de urmașii lui Vântu”, nu s-au desfiintat. Sunt la locul lor si emit in continuare; la locul lor, cu telecomanda in mana, au ramas si entitatile conditionate, care au crezut, timp de 3 ani, ca Basescu si Guvernul – dusmanii poporului – taie in carne vie si infometeaza, nu pentru ca este o criza economica mondiala si nu mai e de unde, ci pentru ca sunt niste mafioti lipsiti de suflet care jefuiesc averea tarii si fura banii veniti de la FMI!
    In zilele urmatoare, entitatile conditionate vor recepta mesaje de genul: “Nu trebuie sa ridicam stacheta pretentilor prea sus, banditii au jefuit totul; Ponta nu poate sa faca minuni; criza este mondiala si nu mai e de unde; trebuie sa avem rabdare; este nevoie de liniste, tara trece prin momente grele etc.”
    Asa ca, pentru cine stie cat timp, in iarmarocul romanesc, masele populare, ce nu “privesc lumea prin laptopuri”, vor asculta “flasnetele” si vor privi fericite cum papagali frumos colorati le dau din cioc, biletele cu mesaje optimiste.

  3. Daniel Francesco
    27 aprilie 2012

    @mariusmioc
    Este si acesta un bilant deloc magulitor pentru PDL; nu am raspuns deoarece si eu m-am indoit de sinceritatea politica a acelora care trebuiau sa ia masuri de ecologizare morala, iar din acest punct de vedere imi recunosc optimismul exagerat.
    @calehari,
    Multumesc pentru comentariul deosebit de oportun.

  4. Liv St Omer
    27 aprilie 2012

    de acord cu @2, Calehari; inca si mai rau mi se pare faptul ca multi din tinerii care „vad lumea prin laptopuri” cred deja sau vor incepe sa creada minciunile pictate in culorile adevarului de pe voxpublica, totb, criticspanac si etc. Viitorul nu mi se pare deloc intr-atat de fericit cum il vede Francesco. Asta, sigur, cu conditia ca noi, dreptacii, sa refuzam sa ne acordam noua insine o ultima sansa: de a ne mobiliza acum, in astea 7 luni cate au mai ramas pana la parlamentare, sa pornim o maree de articole scrise „pe bune”, neinjurioase dar si fara floricele, impotriva astora, de aparitii publice (tv, radio, ziare) in care sa le dam la cap in mod eficient si cu argumente (pe ILD se face asta de multa vreme, dar o picatura in ocean nu-i suficienta); intre timp, se simte nevoia unei reorganizari ultra-rapide a PDL-ului si mai apoi a unei coalizari cat mai stranse a tuturor fortelor de dreapta veritabile (PDL, Miscarea Populara-MRU, NR, Initiativa 2012, etc) in acelasi timp (ca intervalul e totusi foarte scurt) cu o campanie electorala puternica si sustinuta in teritoriu (USL-asii fac campanie, pe fata sau mascat, din 2009 incoace, nu vad ce motive am mai avea noi sa ne jenam). Din PDL ar trebui urgent ejectata, sau cel putin trimisa la munca de jos, aripa Olteanu-Udrea (fara Boc, totusi), deasemenea BVB et company. Eu asa consider ca ar trebui actionat, daca se vrea sa se mai intre in parlament. Daca nu vor sau nu pot, macar sa recunoasca pe fata ca „i-a invins sistemul”, ca sa stim clar peste 4-5 ani, daca ii vedem la aceeasi masa cu Felix (asa cum a fost cazul cu Emil Constantinescu) despre ce a fost vorba.

  5. calehari
    27 aprilie 2012

    @4. Cei cu adevarat de dreapta sunt, din punct de vedere mediatic si nu numai, asemenea celor 300 de spartani ai lui Leonidas si, in cele 7 luni cate mai sunt pana la alegeri, nu cred ca se mai poate face ceva. Am mai mai facut pronosticul asta, si sunt nevoit sa-l repet: victoria stangii (USL, UNPR, si lobotomizatii OTV Dan Diaconescu) va fi zdrobitoare( sa dea bunul Dumnezeu sa ma insel). Pentru ca Dreapta sa aiba peste 4 ani o sansa reala, ar trebui sa apara un partid cu adevarat de dreapta( n-am avut nici o data asa ceva, carpeli insa cat cuprinde) si cel putin o televiziune, care sa-l sprijine mediatic. Altfel… vom asista in continuare ( sa fim sanatosi) la acelasi spectacol de marionete, vechi de 22 de ani. Si, din nefericire, dupa cum unii ne-am putut da seama, biletul de intrare ne-a costat foarte mult!

  6. Liv St Omer
    27 aprilie 2012

    @5 ce sa spun…..sa dea D-zeu sa nu ai dreptate! Partid de dreapta, da, iata o mare lipsa, in asa-zisul spectru politic. Televiziuni insa ar mai fi – B1, sau, daca nu, macar Nasul Tv, cel nou lansat (sigur, ai sa-mi spui de acoperire nationala sau nu, despre asta nu am date).

  7. cristoiu
    27 aprilie 2012

    Daniel Francesco ,primul gand care imi vine citind articolul tau este ca esti tampit.Dupa prima impresisie intervine impresia de prostie.Abia a treia oara ma pot gandi ca esti un naiv sau mai rau ,ca esti un idealist care vorbeste de cel mai concret lucru care se gaseste intr-o societate ,dupa sex.PDL a scos tara din criza ,fiind prima care era vizata de toate analizele internationale.In acest moment Romania este pe o pozitie de varf in Europa,si asta se datoreaza Primului Ministru Emil Boc si Presedintelui Traian Basescu care si-a sacrificat uriasa popularitate asumandu-si costurile politice ale crizei. Astazi ,Primul Ministru desemnat a inteles imperativele momentului,petrecand toata ziua la Brasov ,promovand canditatura dlui.Cancescu la o pozitie judeteana lasand pe mai tarziu (sau pe altii )formarea guvernului ,cu toate increngaturile care implica guvernarea unei tari. P.S. daca Emil Boc sau MRU si-ar fi permis asemenea extravaganta ,toti apropiatii si adeptii puterii ar fi exploadat de indignare.Nu zic sa facem la fel ca Antena 3 & ,dar parca este prea mult chiar si pentru un exigent observator. Amin,Daniel Francesco !

  8. Daniel Francesco
    27 aprilie 2012

    @cristoiu
    Iti raspund cu o apreciere pe care o gasesti aici:

    Vladimir Tismaneanu spune:

    „Va multumesc pentru aceasta clarificare. Recomand aici un patrunzator comentariu semnat de Daniel Francesco pe site-ul “In Linie Dreapta”. Iata un fragment:”

    Nu Cotroceniul – deci Traian Băsescu – s-a aflat în spatele deciziilor lui Emil Boc, ci Ioan Oltean, cadristul perfect anti-intelectual și ocrotitorul yes-men-ilor, cel căruia nimeni din PDL nu-i poate zice nimic. Dacă PDL nu scapă de Ioan Oltean își va continua tendința de scădere electorală, deoarece îi va dezarma pe cei care sunt atașați de valorile dreptei, de muncă și de competență. Fără o voltă categorică în direcția specialiștilor în drept, sociologie, științe politice, management, umanioare, industrie, oameni capabili în meseria lor dar și personalități orientate indiscutabil către dreapta, PDL-ul se va înfunda pe drumul actual. Cu directori de fabrici de stat și cu sindicaliști în halate de lucru nu poți conduce o țară în care jumătate dintre tineri privesc lumea prin laptop și care comunică mai deloc în piață dar foarte mult în rețele virtuale. Războiul contra corupției a început bine și nu este poate o întâmplare că mulți anchetați sunt din zona slujbașilor de stat sau aleși aflați pe listele PDL. Bucuria de astăzi a lui Cătălin Voicu care se îmbrățișa cu Olguța Vasilescu este o prostie, el nu va scăpa de ceea ce merită. Așa șchioape și prost explicate cum au fost, guvernările Boc și Ungureanu au produs o schimbare majoră în Justiție pe care n-o mai poate frâna nici 1000 de Adrian Năstase.

    Între timp, camarazii uslași și-au văzut visul cu ochii: puterea este în mână lor în preajma alegerilor. Premierul Victor Ponta poate da peste cap orice aparat de măsurat numărul de vorbe, dar chiar și cei mai ardenți susținători politici își pun întrebarea dacă nu cumva triumful de astăzi nu este cumva o victorie a la Pirrhus. Promisiunile neonorate sunt pietre de moară pentru oricine, iar Victor Ponta ar trebui să știe și va da socoteală că a venit la putere cu o moțiune mincinoasă, anticapitalistă și antimaghiară. Flașnetele Antena 3 și Realitățile trebuie să schimbe mitralierele cu periuțele, iar talentul demolator al Ciutacilor și Hurezenilor aduși la nivelul ‘telectual al lui Mircea Badea trebuie să transforme nimicurile în realizări remarcabile. Cei care strigă Uraaa! la serviciu răgușesc repede, indifent de cine îi platește.

    http://inliniedreapta.net/incepe-guvernarea-usl/

  9. cristoiu
    27 aprilie 2012

    Francesco,Vladimir Tismaneanu v-a raspuns cu o fabula.Nu va faceti ca nu pricepeti !

  10. Costin Andrieş
    27 aprilie 2012

    cristoiu, argumentele tale, daca exista, nu cunosc si nu vreau sa le cunosc, pentru se pierd in spatele limbajul suburban. cel putin pt mine.

  11. Vlad M.
    27 aprilie 2012

    Cristoiu, ti-am pus niste intrebari ultima oara cand am discutat pe acest subiect:”

    1. De ce viitorul Romaniei este SUE?
    2. Cand si cum s-a constat decesul natiunilor?
    3. Unii spun ca avem de castigat material dintr-o uniune cu Rusia. De cand criteriul material este decisiv?
    4. SUE va fi o federatie socialista multiculturala. De ce elitele de dreapta ar sustine un astfel de proiect?
    5. In prezent, Europa conteaza?

    Nu ai raspuns. Ti-a mai pus si Anca niste intrebari. N-ai raspuns nici la ele. In schimb, vad ca ai revenit pentru a da intr-un coleg care, sa-mi fie cu iertare, dar nu-mi amintesc sa-ti fi zis nici macar „da-te mai incolo”.

    Cat despre fabula, morala ei e asta: cand nu stii sa te comporti, stai pe bara. Tu iei o pauza Akismet. Google it.

  12. calehari
    27 aprilie 2012

    @cristoiu. Domnul Cristoiu, usor cu pianu’ pe scari, dom’le! Autorul articolului nu a zis nimic rau: nici de performantele economice ale guvernului Boc, nici de presedintele Basescu. A spus ce avea pe suflet, si a spus-o foarte bine, vis-a – vis de gasca de politruci meschini, limitati, unii chiar imbecili sau corupti, care au facut atata „bine” partidului. Ce? Nu mai e voie sa critici partidu’? Adica, daca ii spune „cadrist” lui Olteanu sau pune semnul intrebarii in dreptul lui Igas si Frunza Verde Laba Gastii – aceste doua uriase zerouri barate- inseamna ca s-a luat de fabrici si uzine, sau de biata tarisoara? Sa fim seriosi si mai ales calmi!

  13. Gigi Opoziționistu'
    27 aprilie 2012

    E distractiv, că după toate invectivele personalizate contra lui Ponta sau Antonescu acum dl. Francesco se limitează să gratuleze doar Antena 3 și Realitatea TV și pe ici pe colo câte o „hoardă uslașă”. Că, nu se știe, dacă te pomenești că dl. Traian Băsescu începe să fie civilizat în limbaj? Ce-o să se facă dl. Francesco? Brava băieți, adevărați camarazi!

    Plus legitimarea prin Vladimir Tismăneanu (că a citat din mărețul articol într-un comentariu) – epic!

  14. Daniel Francesco
    27 aprilie 2012

    @Gigi Opozitionistu’

    Vezi sa nu uiti sa-ti treci in autobiografie ca ai facut misto de Francesco de pe ILD, o sa te poti inscrie la Felix pe lista de luptatori contra regimului Basescu.
    Epica legitimare de care ma mandresc nu se poate compara cu legitimarea pe care ti-o da imbratisarea baloasa a lui Catalin Voicu. Masa bogata la antenisti, la atatia ‘telectuali cati a produs trustu’ Intact, conteaza totusi o ciosvarta in plus a la Chireac sau un sufleu Rosca Stanescu; totul bine garnisit cu arome Mircea Badea. Gigi, mai adu un rand!
    Oh, scuze, distractia trebuia sa fie pe seama mea?

  15. Gigi Opoziționistu'
    27 aprilie 2012

    Nu știu cine și-ar trece în autobiografie platitudini din astea. „Am văzut un servitor lustruind pantofii stăpânului”

  16. dr pepper
    27 aprilie 2012

    Acum, ca tocmai a inceput guvernarea USL – sa vedeti ce o sa inceapa la antene „Cantarea Romaniei” si cum o sa creasca iar granele pe hectarele patriei mai ceva ca pe vremea lui nea NIcu.

  17. Ciuma
    27 aprilie 2012

    Lumea o sa inceapa sa infiga spice de grau in tarana si o sa lege cu sfoara merele in copaci.

  18. kolesattila
    27 aprilie 2012

    MANIFEST PENTRU ROMANIA

    ABOUT
    A fine WordPress.com site
    MANIFEST PENTRU ROMANIA
    by kolesattila

    Au trecut 22 de ani din anul 1989 de cind am crezut ca ne vom cistiga libertatea la adevar la dreptate 22 de ani de cind noi am crezut ca am scapat de comunism , atunci in 1989 au murit oameni care au crezut in acest concept ADEVAR si au fost inselati ei au murit pentru ca au crezut ca vom scapa de COMUNISTI dar iata ca sau inselat ei au scapat oparte din putere din mina dar acum o vor lua din nou inapoi si cum prin acest nou guvern care este pe cale sa fie instalat un guvern condus din umbra de Adrian Nastase care pentru a scapa de puscarie sprijinit din umbra de Voiculescu prin antenele care ne-au spalat creierele din toate punctele de vedere .Acest guvern este cel mai penal guvern din ultimii 22 de ani avind in componenta lui marea majoritate a ministrilor certati cu legea si indatorati intrun fel sau altul . Cei care pina acum ati stat deoparte cei care doriti o noua tara luati acest strigat ca un strigat de disperare care va cere sa va ginditi la viitorul copiilor vostrii care asteapta o tara in care sa domine adevarul si dreptatea nu un guvern votat de traseisti ,tradatori , mincinosi si puscariasi.

    Nureprezint nici un partid nu reprezint nici o miscare nu sint decit unsimplu cetatean onest al acestei tari care s-a saturat si a spus gata ajunge nu mai vreau.

    Cei care vor sa mi se alature scrieti pe acest blog faceti un manifest la fel in care cereti dreptul la adevar si la dreptate datil din mina in mina la priteni postatil pe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian