Jurnal Rapid

Radu Duda: Democrația Occidentală e cauza involuției societății românești. Rusia aplaudă.

Cum a reusit Casa Regala fie promovata de Rusia

Radu Duda, intr-un interviu din urma cu un an spunea ca sursa cam tuturor relelor si inapoierii Romaniei post-comuniste este democratia occidentala.

Nu iliescu, nu PSD (continuatorii Partidului Comunist Roman), nici macar Kakarau, aliatul lor, nici securistul Voiculescu. Nici Pușcărilă. Nu lipsa lustratiei si faptul ca tortionarii comunisti isi mananca pensiile astronomice in liniste, adica aia care aruncau in inchisori si in fata plutonului de executie monarhistii.

Nu, de vina pentru inapoierea Romaniei este democratia occidentala.

Cum sa nu il iubeasca Putin, cum sa nu il iubeasca Antena3, cum sa nu devina monarhisti toti aia care in urma cu 20 de ani il cautau pe Coposu de masini de scris si droguri si il aplaudau pe iliescu cand il fugarea pe Dl Mihai pe autostrazi?

Digi24: Sinteti un fin observator al societatii romanesti. Ati observat o involutie sau o evolutie a societatii romanesti in ultimii ani?
Radu Duda: O involutie la nivelul moral al elitei. Elita incepe a se comporte la fel de desantat pe cit se comporta acum 200 de ani, sau 100 si ceva de ani.

Digi24: Gasiti explicatii la asta?
Radu Duda: Da, faptul ca democratia occidentala si cinismul au ajutat la slabirea coloanei vertebrale [...] Exista la nivelul modelelor o serioasa carenta, iar aceasta a fost, probabil, adincita, cum spuneam la inceput, si de modelul prost occidental.

video: https://www.facebook.com/prince.radu/posts/10151630908935854

BUCURESTI, ROMANIA: Participarea premierului Adrian Nastase la Gala premiilor revistei VIP, 15 decembrie 2003. Imagine de la inmanarea premiului "Omul anului 2003" premierului Adrian Nastase de catre Regele Mihai I. "STIRE PE FLUX" ROMPRES Foto/Bogdan MARAN

BUCURESTI, ROMANIA: Participarea premierului Adrian Nastase la Gala premiilor revistei VIP, 15 decembrie 2003. Imagine de la inmanarea premiului “Omul anului 2003″ premierului Adrian Nastase de catre Regele Mihai I. “STIRE PE FLUX” ROMPRES Foto/Bogdan MARAN

(Voiculescu, Antonescu si Putin bat frenetic din palme)

Update: Asociaţia Culturală de Prietenie între România şi Rusia celebreaza Ziua Regalitatii:

https://www.facebook.com/ACPRRro/posts/157806937724319

vedeti si: Decorații Adrian Năstase, Sorin Oprescu și Lucia Hossu Longin – Monarhia salvează și decorează Grupul infracțional organizat

4 comentarii la “Radu Duda: Democrația Occidentală e cauza involuției societății românești. Rusia aplaudă.”

Citeşte sau adaugă un comentariu...

  1. 1Bogdan Calehari

    Daca elita de acum, se comporta la fel de desantat ca si aia de acum “100 si ceva de ani”, rezulta ca singura elita cu un comportament decent, demn de lauda a fost cea comunista! Asta e o Super Dudă!

  2. Elita e desantata, deci Duda face ce poate, iar casa regala incurajeaza valorile autentice: pe oprescu, nastase.

  3. 3alin

    Zicea bine Basescu ca sunt slugi la rusi

  4. 4zomby

    RUSINE duda!!! Pe fata agentul rusilor

Comentează

*

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.