FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Cand va intrebati cum au fost posibile persecutiile salbatice din comunism, uitati-va la poza lui Bogdan Duca

Etichete:

Fecioara neprihanita Bogdan Duca, ajuns acum agent rus in mod oficial, ca sef la Sputnik, se plangea in 2018 ca din cauza ILD a ajuns sa il creada lumea, bietul, “om al rusilor”. “Ăia de la În Linie Dreaptă au o grămadă de cititori. Între ei sunt și oameni care sunt duși de cap ca …

Fecioara neprihanita Bogdan Duca, ajuns acum agent rus in mod oficial, ca sef la Sputnik, se plangea in 2018 ca din cauza ILD a ajuns sa il creada lumea, bietul, “om al rusilor”.

“Ăia de la În Linie Dreaptă au o grămadă de cititori. Între ei sunt și oameni care sunt duși de cap ca și sectanții fascistoizi care au site-ul, dar cei mai mulți sunt oameni de bună credință, din care unii ajung să creadă că amestecul acela de ură, răutate, neoconservatorism, rusofobie și filo-americanism pornografic ar fi ceva ok.” 

“Multă lume și-a făcut o imagine teribilă despre mine, din pricina campaniei de calomnie dusă de cei de la În Linie Dreaptă contra mea. Același lucru e valabil și pentru mulți alții.” 

“Și sunt deja oameni care inițial credeau că Duca e un spion rus, o jigodie, un iudă vândut rușilor, comuniștilor și extratereștrilor, un legionaro- comunisto- sionisto- blabla, doar pentru că așa citiseră în ÎLD. 
Acum s-au prins că eu sunt un om liber, care ca orice om liber greșește, are dubii, are retractări și repoziționări.”

L-am cunoscut pe mancurt in urma cu 10 ani.

Au trecut putini ani de cand Bogdan Duca era consilierul lui Victor Opaschi, sef la Culte.

Daca va intrebati cum au fost posibile persecutiile salbatice din comunism, colectivizarea, deportarile, tortura si uciderea in chinuri a aproape tot ce a fost mai decent,
cu ticalosi ca Bogdan Duca s-au facut.

Bibliografie:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *