Candidatul chavist, Nicolas Maduro, e prost de piuie

Etichete:

„Și mie mi s-a întâmplat ceva azi-dimineață, a venit timpul să vă povestesc.”

„Și mie mi s-a întâmplat ceva azi-dimineață, a venit timpul să vă povestesc. Am intrat într-o capelă micuță, pe la 8 dimineața, 8 jumătate, o capelă mică, de lemn, singur. Mă rugam, îmi aminteam de el, era o fotografie mare a lui acolo, o statuetă a lui José Gregorio Hernández, și un Crist. Și deodată a intrat o păsărică micuță și mi-a dat trei ture, aici sus… „piu-piu cip-cirip”!

S-a oprit pe o grindă de lemn aici, a începuit să piuie „cip-cip cirip”, un piuit drăguț, eu m-am uitat la el și i-am piuit și eu, dacă tu îmi piui, îți piui și eu, și i-am piuit… „cip-cirip piu-piu”… păsărica se uita ciudat la mine, nu-i așa?

A piuit puțin, a zburat deasupra mea și a plecat și eu am simțit spiritul lui, l-am simțit acolo ca și cum ne dădea o binecuvântare, spunându-mi „azi pornește lupta, mergeți la victorie, aveți binecuvântările noastre”. Așa l-am simțit eu, din sufletul meu, și așa îl simt …”

Puteți citi și Alegerile din Venezuela văzute de un român fugit din comunism

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Comentarii

 1. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  aprilie 14, 2013

  Emblema progresistilor din toata lumea in post-chavism:


  http://www.huffingtonpost.es/2013/04/04/chistes-bromas-memes-pajarito-maduro_n_3019112.html#slide=2301202

 2. Anca CerneaSpune:

  Răspunde
  aprilie 14, 2013

  Scena asta s-a produs la Sabaneta, Scorniceștii lui Chavez. Maduro e cu neamurile lui Chavez, împărtășindu-și trăirile paranormale.
  Ulterior, Maduro a povestit și la un miting întâlnirea lui cu Chavez reprezentat de zburătoare. Și piuie și la miting:

  PS când văd știri serioase despre Maduro prin presă, candidatul, favoritul, etc, nu-mi vine să cred pe ce planetă suntem, ăsta e unul care piuie la miting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Bogdan CalehariSpune:

  Răspunde
  aprilie 14, 2013

  Am petrol, minte nu-mi mai trebuie! Daca va fi ales, inseamna ca pentru majoritatea poporului venezuelean, piuitul este cel mai elocvent argument. Piuie, dar le va lua piuitul.

 4. Anca CerneaSpune:

  Răspunde
  aprilie 14, 2013

  Marxiștii latino-americani sunt oameni religioși, ca toți marxiștii. Se închină la Marx, la Che Guevara, la toți idolii, numai la Dumnezeul Cel Viu nu!
  Maduro vorbește cu spiritul lui Chavez, dă de înțeles că Chavez s-a reîncarnat într-un animal zburător, și cu acest animal Maduro poate comunica prin piuit.
  Daniel Ortega, sângerosul dictator comunist din Nicaragua e însurat cu o vrăjitoare New Age – Rosario Murillo, La Chamuca

  Evo Morales, dictatorul din Bolivia, face tot ce poate pentru a re-instaura păgânismul. Iată aici ritualul neo-incaș de investitură prezidențială. Ptiu, drace!

 5. Bogdan CalehariSpune:

  Răspunde
  aprilie 14, 2013

  La noi, la referendum, s-au furat cca. 1,5 milioane de voturi; ne putem imagina atunci jaful care l-a transformat in invingator pe Maduro. Inaintea alegerilor ii eticheta pe opozanti ca „urmasii lui Hitler” si „spioni straini”, acum dupa ce socialistii au pierdut, cu tot furtul, cca. 1 milion de voturi fata de celelalte alegeri prezidentiale, vorbeste despre coooperare si intinde o mana opozitiei! Opozitie care, bineinteles, este vinovata si pentru faptul ca rafturile magazinelor sunt goale; nu se gaseste nici hartie igienica! Oare de ce? Intreb pentru ca stabilirea preturilor si aprovizionarea cu marfuri este in mana guvernului.

 6. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  aprilie 14, 2013

  rezultatul alegerilor din Venezuela ar fi fost suta la suta radical diferit fara frauda (care este regula in cazul comunistilor), deci oricarui om cu un minim bun simt si conectat chiar si foarte firav la realitate, ar trebui sa ii fie clar ca rezultatul e altul si Capriles a cisigat.

  Pe cit pariu ca nu vor exista contestari din partea occidentului? Obama a trimis felicitari? Putin a facut-o deja english.ruvr.ru/2013_04_15/Putin-congratulated-Maduro-on-winning-Venezuela-presidential-election-Kremlin/

 7. Bogdan CalehariSpune:

  Răspunde
  aprilie 14, 2013

  Este clar pentru toti ca la o diferenta de doar 200000 voturi, adevaratul castigator este de fapt Caprilles! Ma uitam la sondajele manipulatoare dinaintea alegerilor: Maduro 51% – Capriles 32% !! Si, cu tot furtul, a fost un finish la fotografie. Cred ca i-au luat cu japca lui Capriles cel putin 8 procente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *